2777
2789
عنوان

خانما وقتی پسرم بهم فوش میده چه واکنشی نشون بدم با ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 54 پست
فلفل نریزی تو دهن بجه بیچاره گناه داره میسوزهاین یزید بازیا ماله دوران ما بودهچند سالشه

من هنچز از اون زمان دهنم میسوزه خیلی درد کشیدم و عذاب تو نمیدونی چه به سرم اوردن 😭من فوشم ندادم فقط گفتم نمیخوام دست و پامو خواهرام گرفتن مامانم یه قاشق چای خوری کامل فلفل قرمز ریخت بردنم بیمارستان ۲ هفته حرف نزدم نمیتونستم 

من هنچز از اون زمان دهنم میسوزه خیلی درد کشیدم و عذاب تو نمیدونی چه به سرم اوردن 😭من فوشم ندادم فقط ...

ایجانم 

منم هر وقت کار بدی میکردم مامانم خیلی دعوام میکرد و تهدید حتی میشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی رفتم تاپیکاتو خوندم نبری بچتو بستری کنیا یعنی انقد ک تو خونه هم نمیتونی نگش داری بامدرسه صحبت کن ک نره مدرسه فقط بره امتحان بده و اینکه داروهاشو قطع کن دارو ها تشدیدش کردن باور کن خوب میشه این دارو ها بدتر میکنن اگه خوب میشد این مدت ک دارو خورده خوب میشد بادارو حالا بدون دارو امتحان کن قطعش کن نزار بره مدرسه خیالت راحت شه بدون دارو خیلی بهترن پسر منم بادارو پرخاش شده بود الان خوبه 

فک کنم فقط منم که به گزینه زدن فکر میکنم 

اگه ۴و۵ ساله بود میگفتم بچس نمی‌فهمه چی میگه ولی ۱۲ ساله ابدا بچه نیست و هرچقدرم پیش فعال باسه باید بدونه با مادرش چطور صحبت کنه الان به مامانش بگه خفه شو سال بعد از خونه پرتش میکنه بیرون 

تنها راه اینه که بدی شوهرت ادبش کنه 

من درک نمیکنم مثلا به پسر کلاس ششمی بگی غصه میخورم یا چند دقیقه بهش محل نمیدم اینا کافی نیست 

کاربر قدیمی هستم💕

تپلو جان سوالت تو نی نی سایت کلا غلطه کسی اینجا درکت نمیکنه 

متوجه داستانت نمیشه ماها فقط توسط کسایی درک میشیم که فرزند بیش فعال دارن 

مال منم نسبت به من پرخاش زیاد داره ولی راهی پیدا نکردم حتی باباشم برخورد کرده شدید ولی انگار مغزش فرمان نمیده طاقت قهرمم نداره ها میدونی که نیاز به محبت زیاد دارن .اگه دوست داشتی بیا ببرمت تو یه گروهی که هممون مثل همیم 

تپلو جان سوالت تو نی نی سایت کلا غلطه کسی اینجا درکت نمیکنه متوجه داستانت نمیشه ماها فقط توسط کسایی ...

تو یه گروه عضوم 

گل های باغ زندگی همونه ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه عزیزم

بهم پیام بدید که شمارمو بدم 

الان گشتم تو دوستام پیداتون نکردم کلی دوست دارم گمتون کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }