2777
2789
عنوان

زن بابای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 51 پست
خب غلط کرد شوهر کرد اگه حوصله نداشت حوصله داشت توی این سن شوهر داشته باشه ؟

از سر ناچاری شوهر کرده لابد وگرنه کی توی شصت حوصله شوهر داره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
چه اصراری:داری بری خومه ش میخوای صله رحم کنین تو خونه های خودتون کنین چتر تونو اونجا پهن نکنین

زر نزن عزیزم ما واسه خاطر پدرشوهرم میریم 

با اون عنتر کاری نداریم 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه و وسایل مال پدرشوهرمن عزیزم اون اگه خونه خودش باشه ما از یک متریش هم رد نمیشیم چه برسه در یخچال

خونه و وسایل الان ماله هردوشونه شک نکن.

ما هم یه همسایه داریم زنش مرد رفت یه زن گرفت الان بچه هاش نمیتونن بیان اما قبلا هر هفته همه ی پسرا و دخترا میومدن.

همسایه ها میگفتن عروسا به یخچالش دست زدن 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
زر نزن عزیزم ما واسه خاطر پدرشوهرم میریم با اون عنتر کاری نداریم

شما هم دعوت کنید اونارو نمیشه که همیشه شما برید گلم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

منم مث توام مادر شوهرم خیلی زن خوبی بود از وقتی رفت دیگه سر زدنا کمتر شده. 

تو هم نرو خونه پدر شوهرت بالاخره متوجه میشه که دوس دارید بیاید سر بزنین اما زنش بد مهمونه. 

والا پدر شوهر من برا عروسی ما خرج آنچنانی نکرد الان این زنه رو حلوا حلوا میکنه رو سرش  

من دیگه اصلا اهمیت نمیدم زیاد برم خونشون، با اینکه طبقه بالا پدر شوهرمم دو ماهی ی بار میرم پایین 

حوصله زنشو ندارم برامم مهم نیس مگه اینکه زنیکه بخواد رفتاری نشون بده بعدا با محلی یا جواب سلام ندادن جبران میکنم براش. 

بی محلی بی محلی بی محلی بهترین راه حله 

کسی که بیشتر  باید حرص بخوره  از این قضیه، بچه هاشن نه عروسا و داماداش 

چه اصراری:داری بری خومه ش میخوای صله رحم کنین تو خونه های خودتون کنین چتر تونو اونجا پهن نکنین

زر نزن عزیزم ما واسه خاطر پدرشوهرم میریم 

با اون عنتر کاری نداریم 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

وقتی با پدرشوهرت ازدواج کرده خونه زندگیش هم مال اون شده شریکن، و بعد از فوتش هم ارث میبره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اشتباهت همینه الان اون خانم خونه است وهر چی هست برای اونه به رسمیت قبولش کن ارامش میگیری

اگه جهیزیه بیاره بله نه اینکه با ی ساک حاضر و آماده و مفت بشینن سر ی خونه زندگی 😂

شما هم دعوت کنید اونارو نمیشه که همیشه شما برید گلم

ماهمش داریم دعوتشون میکنیم اما الان دوساله یه شب همه مون دور هم نبودیم خونه پدرشوهرم 

بنظرم قطع رابطه کن.. چیزی هم نگو اصلا..دیگه چه میشه کرد کاریه که شده و همچین آدمی اومده تو زندگیتون.. پدرشوهرت حالش خوب باشه کافیه کسیم بخواد اعتراض کنه بچه هاشن.. بهتره عروس ها دخالت نکنن 

کسی لایکم نکنه

اگه جهیزیه بیاره بله نه اینکه با ی ساک حاضر و آماده و مفت بشینن سر ی خونه زندگی 😂

قربون دهنت