2777
2789
عنوان

زن بابای شوهرم

714 بازدید | 51 پست

شما بگین اگر جای من و جاریام بودین چ میکردین با این زن 

۶۰ سال داره دوسال هست که خبر مرگش اومده ور دل ماها  قیافه مظلوم و مهربان اما زبون چرم و نرم و مشکل اساسی اینه که از وقتی زن پدر شوهرم شده پای مهمونی رفتنامونو از خونه پدرشوهرم بریده. همش به یه بهانه فرار میکنه پدرشوهرمم به زور باخودش میبره  خودشو صاحب تمام وسایل مادرشوهر خدابیامرزم میدونه

حتی دلش نمیخواد کسی دست به یخچالش بزنه 

دلم میخواد خودم جرش بدم از وسط ، حالم ازش بهم میخوره 

ازون ادمایی هس  که همش مسجدیه ولی صله رحم ماها رو قط کرده.  دیگه دارم خفه میشم 🤮

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نرید ...چاره چیه ...چرا حرص میخوری

حرصمیخورم از بابت زرنگ بازیش 

با پنبه سر میبره 

ازش بدم میاد

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

دوست نداره نرید.راستی ایشون اجازه داره در یخچال شمارو باز کنه؟

خونه و وسایل مال پدرشوهرمن عزیزم 

اون اگه خونه خودش باشه ما از یک متریش هم رد نمیشیم چه برسه در یخچال 

خونه های خودتون صله رحم جا بیارید.ادم تو اون سن حوصله ریخت و پاش بچه های خودشم نداره چه برسه بچه های ...

خب غلط کرد شوهر کرد اگه حوصله نداشت 

حوصله داشت توی این سن شوهر داشته باشه ؟

خونه و وسایل مال پدرشوهرمن عزیزم اون اگه خونه خودش باشه ما از یک متریش هم رد نمیشیم چه برسه در یخچال

اشتباهت همینه الان اون خانم خونه است وهر چی هست برای اونه به رسمیت قبولش کن ارامش میگیری