2777
2789
عنوان

زن بابای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 51 پست
مادرشوهرخودم زن باباست ولی اونم اومده بهرامیدی میخوادزندگی کنه خودم انقدی جهازآوردم که مرده خورنباشم ...

خداشفات بده 

مرده خوری چیه 

حالت خوب نیس

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

اسی جان من فکر میکنم خیلی از کاربرای اینجا زن دومن برای همین از این قماش کفتارها خیلی دفاع میکنندمن ...

من لاهاش کاری ندارم فقط خیلی قصر در میره حرص میخورم 

ارزو ب دلم مونده نوه ها دوباره دور هم جمعبشنبازی کنن 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرشوهرخودم زن باباست ولی اونم اومده بهرامیدی میخوادزندگی کنه خودم انقدی جهازآوردم که مرده خورنباشم ...

جهاز من هم کم و کسری نداره

مقصودم چیز دیگریست که فقط عاقلان فهمند 

شما به مغزت فشار نیار 

جهاز من هم کم و کسری ندارهمقصودم چیز دیگریست که فقط عاقلان فهمند شما به مغزت فشار نیار

توبهتره باهات بدترازینارفتاربشه مشخصه که چقدعاقلی انقدریپلای نکن وقتی طاقت شنیدن هیچ حرفی رونداری یه لطفی بکن تاپیک نزن درموردش من جواب توروندادم جواب اون کاربرودادم نیازنیست این همه فشاربیاری به خودت 

اینجاکودک درونم فعالیت میکنه که یکم بیش فعالی هم داره

کی گفته وسایل مال اونه اینجوری کامنت میذارین آدم حس میکنه شما هم از مرده خوری بدتون نمیاد میدونم شای ...

زنده باد 👏

عجیب حرف میزنید

چوم مغزم هنگیده ازین زن 

فکر کن پدرشوهر من باغ سیب داره 

این زنه سیبای کرمو و ریزو میده به ماها که باغ مال پدر شوهرمونه 

اونوقت درشتا و خوبا رو سوا میکنه واسه بچه های خودش 

این فقط یه قسمت از اشغال بازیاشه