2777
2789

یه کاربری به اسم دختر تنها ۱۱۱ برا باردار شدن بهم پیام داد که چله یاسین میگیرم برات همه حاجت گرفتن و.... منم بعد کلی شنیدن حرفاش که خرج بچه هامو میدم و پسرم مریضه و... سیصد تومن دادم گفتم اگه باردار شدم هفتصد تومن دیگه هم بهت میدم. امروز پریود شدم تاپیک زدم چرا باردار نمیشم دوباره اومده پیام داده میخای برات چله بگیرم باردار میشی بخدا و... فهمیدم اصلا نمیشناسه و نخونده و اصلأ به کاربری دقت هم نکرده. من که حلالش نمیکنم، شما هم فریب نخورید. چله می‌خاید خودتون بخونید. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینو میشناسم کاش زودتر میگفتی این پسره دیگه گول نخور 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من اصلا به نایب گرفتن اعتقادی ندارم

صما حاجت میخای خودتم باید اقدام کنی

وقتی حاضر نیستی زحمتشو خودت بپذیری پس کلا نباید چله برداری

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

😂😂😂من به تو خندم میاد چرا با چله یکی دیگه خدا بیاد دعا تو رو برآورده کنه 

مگه میگن سوپرمارکت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی