2777
2789
عنوان

فریب دختر تنها که برا بارداری و حاجت روایی چله میگیره رو نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 3573 بازدید | 222 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله شکایت کردم.

اینجایه کاربربود میگفت چله حق شناس میگیرم من احمق هم چندبن بار۵۰۰هزاربهش زدم که بخونه نگو نمیخونده اینحاسر چندنفرهم کلاه گذاشته بود شماره تلفن و شماره کارتش هم دارم کارت به اسم ساجده رمضان نژادبود

اینجایه کاربربود میگفت چله حق شناس میگیرم من احمق هم چندبن بار۵۰۰هزاربهش زدم که بخونه نگو نمیخونده ا ...

این برا من تجربه شد به هیچ احد و ناسی اعتماد نکنم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

شما ازچه طریقی شکایت کردین من بلد نبودم باید چکارکنم

من پلیس فتا آشنا دارم. همه چیو براش فرستادم خودش پیگیری میکنه. شما هم باید پیامکها و واریزی رو میبردی فتا، میگفتی اخاذی کردن ازم

من پلیس فتا آشنا دارم. همه چیو براش فرستادم خودش پیگیری میکنه. شما هم باید پیامکها و واریزی رو میبرد ...

من پولش برام مهم نیس که. میخاستم فقط ادب شن فک نکنن خودشون زرنگن بقیه احمق

اسی متوجه خشم و ناراحتیت شدم اما به نیتت ایت الکرسی میخونم خیلی زود باردار میشی، منتظرم تگم کنی خبر ...

ممنونم مهربون

اخرش چیشد نینی یار چرا چک نمیکنهواضحه هردو یکیناز مدل تایپ حتیچقد ترسیده ولیاسی حتی شکایت هم نکنی در ...

اکانت دختر لر رو چک‌کردم کلی تاپیک زده که گزارش بزنید برام اکانتم بسته شه و... یا نوشته چقد طول میکشه نی نی یار آی پی چک‌کنه و... منم براش نوشتم نی نی یار هم نفهمه، مهم اینه که ما فهمیدیم و بساط کاسبیت اینجا جمع شد😄 من شکایت کردم براش ابلاغیه خواهد رفت و سکته خواهد کرد.