2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا باردار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 47 پست
آهان یه چی هم یادم رفت با عرض پوزش بعد نزدیکی دیر بلند شید حداقل بیست دقیقه بلند نشید یا پاهاتون بزن ...

همه اینهارو اونقد خوندم رعایت میکنم. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=402916288]دوماهه سیاهدانه استفاده میکردم. شب میزدم به شکم و زیر شکم و با شال گرم میبستم. واقع ...

من هشت سال از ازدواجم میگذره. سی و دو سالمه. حداقل دوساله جلوگیری ندارم. ولی اقدام درست هم نداشتم. اما الان هفت ماهه اقدام جدی دارم و نشده

من هشت سال از ازدواجم میگذره. سی و دو سالمه. حداقل دوساله جلوگیری ندارم. ولی اقدام درست هم نداشتم. ا ...

عه هم سن هستیم ولی من زود ازدواج کردم چرا انقدر دیر اقدام کردی کدوم شهری؟

عه هم سن هستیم ولی من زود ازدواج کردم چرا انقدر دیر اقدام کردی کدوم شهری؟

چون دانشجو بودیم و درگیر درس . الان بچه میخایم ولی نمیشه

چون دانشجو بودیم و درگیر درس . الان بچه میخایم ولی نمیشه

من خیلی دنبال درمان رفتم تو بارداری قبلی تیروئید شدید گرفتم الان میرم دارو گیاهی خیلی خوبه تو شهرتون دارو گیاهی معتبر ندارید من خودم استان گیلانم ولی میرم قزوین برای دارو گیاهی خیلیا رو اونجا دیدم چندبار آی وی اف کرده بودن باردار نشده بودن با دارو گیاهی باردار شدن من خودم چند سال رفتم برای تیروئید گفت فقط عمل الان نرمال شده

نرفتی سراغ Iui ? برم دنبالش؟ یا به جای لتروزول، کلومیفن بخورم؟

نه شوهرم نمیزاره از اوناس که دکتر به زور میره آز اسپرم به زور اومد حالا خوبه سالمه وگرنه بدبخت میشدم با اخلاقش هی میگه خدا باید خودش بده

نرفتی سراغ Iui ? برم دنبالش؟ یا به جای لتروزول، کلومیفن بخورم؟

آیو آی واسه کسایی خوبه که اسپرمشون یکم ضعیفه اسپرمشون میبرن آزمایشگاه اونایی که خوبن رو جدا میکنن یه مقدار تقویت میکنن و تزریق میکنن به خانوم درصد موفقیتش خیلی پایینه 

رفتم. هر سری هم گفتن همه چه اوکیه این ماه حتماً باردار میشی ولی بازم نشدم. نمیفهمم واقعاً چرا

استرس نداری؟اصلاح سبک کن

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎