2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا باردار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 47 پست

عزیزم سردی وترشی رو حذف کن یه مدت چهارده روز اول سعی کن تا میتونی گرمیجات بخور تو خونه جوراب بپوش وچهار ده روز اول شبا قبل خواب شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده میتونی به کف پا هم بمالی بعد از روز ده سیکل تا بیست سیکل یک روز درمیان نزدیکی کن وهفته ی آخری که مونده به پریودت کلا جلوگیری کن چون اسپرم گرمه مانع لانه گزینی میشه ودرآخر بیخیال باش استرس عامل اصلی بارداریه اگرم عفونت داری حتما درمان کن توکلت به خدا باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه روز درمیون. روزایی که کیت تخمک گذاری مثبت میشه هم اقدام رو دارم. ولی بازم نمیگیره.

به دکترت گفتی

به نظرم اگه میتونی قرص منیزیم‌و ویتامین سی  روزانه بیار تو برنامت بخور

یکیو میشناختم باردار نمیشد مشکلی هم نداشت فقط باهمین دوتا قرص باردار شد

یه پیجی تو اینستا بعدش پیدا کردم کارش راجب بارداریه خیلیا 

باردار شده بودن با منیزیم و ویت سی

دی هم بخور برا باردار خیلی خوبه کمبودش مانع بارداری میشه

یا مشکل شوهرته یا استرس داری یا کمبود یه ویتامین یا هورمون داری

وقتی آزمایش اسپرم اوکیه دیگه چه مشکلی میتونه داشته باشه آخه؟؟ استرس هم والا بعد عکس رنگی دیگه نداشتم. گفتم همه چی اوکیه دیگه میگیره. حتی این ماه از بعد اقدام مسافرت رفتیم. اصلا وقت نداشتم فک کنم چندم سیکلمه و واقعاً ریلکس بودم. صبح بیدار شدم دیدم یه روز زودتر از موعد پریود شدم. اصلأ امان نداد به موعد برسم حتی 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

وقتی آزمایش اسپرم اوکیه دیگه چه مشکلی میتونه داشته باشه آخه؟؟ استرس هم والا بعد عکس رنگی دیگه نداشتم ...

اینکه زودتر پریود شدی بهش میگن جنگ بچه ها ، حداقل دو سه ماه دیگه اگه بیخیال باشی و استرس نداشته باشی باردار میشی

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
باایشونم موافقم استرس و سردیجات دشمن بارداریه

آهان یه چی هم یادم رفت با عرض پوزش بعد نزدیکی دیر بلند شید حداقل بیست دقیقه بلند نشید یا پاهاتون بزنید دیوار یا به پهلوی راست بخابید

عزیزم سردی وترشی رو حذف کن یه مدت چهارده روز اول سعی کن تا میتونی گرمیجات بخور تو خونه جوراب بپوش وچ ...

دوماهه سیاهدانه استفاده میکردم. شب میزدم به شکم و زیر شکم و با شال گرم میبستم. واقعا نصف شب حس گرمای شدید داشتم ولی تحمل میکردم. بازم نگرفت. عفونت هم ندارم. واقعاً دلیلی براش پیدا نمیکنم. فک کنم کلا باید برم سراغ iui ? 

بهش فکر نکنی میشی بسپار بخدا من به این نتیجه رسیدم آدم هرچی دنبال یه چی باشه بیشتر ازش دور میشه

دوماهه بیخیال بودم گفتم عکس رنگی گرفتم رحم آماده اس حتماً میشه دیگه و بیخیال شدم. ولی بازم تعجب میکنم چرا نشد

به دکترت گفتیبه نظرم اگه میتونی قرص منیزیم‌و ویتامین سی روزانه بیار تو برنامت بخوریکیو میشناختم بار ...

اوابوست، کوالی فول، کوآنزیم، مولتی ویتامین، دی، اینوفولیک، همه اینهارو خوردم برا تقویت تخمک. بازم نشد

[QUOTE=402916288]دوماهه سیاهدانه استفاده میکردم. شب میزدم به شکم و زیر شکم و با شال گرم میبستم. واقعا نصف شب حس گرمای نگران نباش تا یکسال عادیه احساس میکنم زیاد میری تو بهره بچه منی که دوازده ساله منتظرم چی باید بگم تازه یه بار با همین درمانا باردارشدم زایمان زودرس گرفتم اصلاح سبک انجام بده