2777
2789

وای من ۷ سال پیش اندازه ۵۰۰ گرم طلا میتونستم با پولم بخرم اما خونه خریدم که الان ۲ میلیارد هم نمیخرن... اگر طلا بود که گرمی ۲۰ بشه ۱۰ میلیارد دستم می اومد و پولدار میشدم ..تازه تو خونه نقلی ۲۰ سال ساخت داغونم الان که هیچکس نمیخرتش هی .. از طلا گرمی ۵ مشتری داشت خریت کردم نفروختم دیگه تا جنگ شد مشتری تموم شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زمین وماشین فروختم دادم طلا وسکه به نیت خرید یا ساخت خونه ،نمیدونم کار درستی بوده یا نه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

الان قیمت ملک اومده پایین.. طلا سرمایه گذاری خوبی بوده همیشه

کجا سرمایه گذاری خوبی بود همیشه؟؟؟ همیشه میگفتن خاک بخرید زمین بخرید عین موشک قیمت خونه بالا می‌رفت و همه دنبال ۳۰ متر خرید بودیم

بالاخره خونه هم واجب بود باید میخریدی زمین دوم یا خونه دومت نبود که ؟ولی از این به بعد پول سرمایه گز ...

۱۵۰ گرم دارم اما این کجا ۵۰۰ گرم که میتونستم بخرم کجا

بالاخره خونه هم واجب بود باید میخریدی زمین دوم یا خونه دومت نبود که ؟ولی از این به بعد پول سرمایه گز ...

دیگه خرید طلا شده کار حضرت فیل.. من تو گرمی ۳ و گرمی ۷ خریده بودم

قدیم چقدر خونه خریدن ابهت داشت... همه حتی دنبال ۳۰ متر جا بودیم بخریم .. نمیدونستیم طلا جلوتر بزنه

والا الانم ما مستأجرا دنبال یه جای نقلی هستیم بخریم که باز هم نمی‌تونیم 

من زمین وماشین فروختم دادم طلا وسکه به نیت خرید یا ساخت خونه ،نمیدونم کار درستی بوده یا نه

چند گرم داری‌ منم ماشین صفر فروختم طلا خریدم .. الان از اون ماشین ۲تا میتونم بخرم