2777
2789
عنوان

واقعا طلا به گرمی بیست میرسه یا الکی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 33 پست
گرمی هشت 110 گرم فروختم برای سه دونگ خونه . خیلی خیلی غصه میخورم سکته نکنم خوبه

😂غصه نخور بابا خونه واجبتره خب طلا رو خورد خورد جمع می‌کنیم که ازش استفاده کنیم دیگه خونه بخریم مستأجر نباشیم یا ماشین بخریم و پیاده سوار اسنپ نشیم هر موقع به خونه مناسب و ماشین نسبتا خوب داشتیم به فکر نگه داشتن طلا بیفتیم 

ملک هرجایی ارزش خریدن نداره.. بعدشم نمیتونی زود سود بگیری ازش چندین سال طول میکشه.. من خودم خونه نخر ...

ملک هیچوقت پول نقد نبوده و نیست ولی خب چند سال پیش ازدواج و فرزندآوری بیشتر بود تورم کمتر بود مردم به زندگی امیدوار تربودن خونه ارزش داشت الانکه دائم حرف از جنگه و تورم بیداد میکنه همه دنبال مهاجرتن و کسی ازدواج نمیکنه طبیعیه که خونه راکد باشه بالاخره طلا و دلار وارز دیجیتال سرمایه بهتری زیر سایه جنگه تا خونه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB