2777
2789
عنوان

واقعا طلا به گرمی بیست میرسه یا الکی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما .

هشت سال پیش بیست میلیون طلا فروختم اون موقع گرمی ۱۰۰ هزار تومن بود یه آپارتمان منطقه پایین شهر خریدم کلا الان ۲ میلیاردم نیست.

ولش کن بهش فکر نکن من که سعی کردم فراموش کنم و حرص نخورم.

.
حرص نخور یکمم زندگی کنید و خداروشکر ک داری

بزرگتدین آرزوم از بچگی زندگی تو منطقه های بالا تهران بود. که اگر طلا میخریدم الان بهش رسیده بودم... دیگه تو گور به این ارزو میرسم . چطوری حرص نخورم

طلا در عرصه جهانی رشد کرده نه فقط ایران کلا آینده مال کساییه که طلا و بیت کویین داشته باشن 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

وای زبونتو گاز بگیر 😭

با این وضعیت که می‌ره بعید هم نیست بره 

ولی اسی به قول خودت دیگه خریدن طلا ارزو شد حتی چند سوت هم دیگه نمی‌تونیم بخریم من از وقتی که گرون شده دیگه نخریدم قبل اونم نمیتونسیتم اگه الان باز بگن طلا شده گرمی یک میلیون تومان باز هم درآمدمون نمی‌رسه که بخریم . 

کجا سرمایه گذاری خوبی بود همیشه؟؟؟ همیشه میگفتن خاک بخرید زمین بخرید عین موشک قیمت خونه بالا می‌رفت ...

ملک هرجایی ارزش خریدن نداره.. بعدشم نمیتونی زود سود بگیری ازش چندین سال طول میکشه.. من خودم خونه نخریدم ولی از همون موقعی که طلا گرمی 4 هزار تومن بود پولی دستم میومد طلا میخریدم 

کسی لایکم نکنه

طلا در عرصه جهانی رشد کرده نه فقط ایران کلا آینده مال کساییه که طلا و بیت کویین داشته باشن

ماهایی که طلا و ارز دیجیتال نداریم پس چی ؟؟

دیگه نه میتونین پول دار بشیم نه حتی میتونیم گرمی طلا بخریم 

ماهایی که طلا و ارز دیجیتال نداریم پس چی ؟؟دیگه نه میتونین پول دار بشیم نه حتی میتونیم گرمی طلا بخری ...

چی بگم عزیزم همه همینن دیگه 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نه ۳ سال راکده ساعت خواب

به خاطر شرایط نا امن منطقه هست تو شرایطی که تهدید نظامی هست زمین راکد میمونه یا حتی افت میکنه برعکس طلا بالا میره.

نمیدونم این وضع تا کی دوام میاره! امیدوارم هر چه زودتر به ثبات برسیم. 

.
منم مثل شما .هشت سال پیش بیست میلیون طلا فروختم اون موقع گرمی ۱۰۰ هزار تومن بود یه آپارتمان منطقه پا ...

خب ۲۰۰ گرم فروختی و الانم بود ۲ تومن بود. من ۵۰۰ گرم فروختم تازه ۲ میلیارده