2777
2789
اره عزیزم ممنون میشم

درخواست میدم قبول کن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخییی گناه داره

ببین تقصیر خودش بود اون زمان تو نامزدی باهم زیاد حرف میزدیم یادمه همش فکر تجملات و کادو هایی که میارن بود نامزدش ادم خوبی بود نه فحاش بود نه میزدش ولی این فقط فکر کادو و طلا بود اخر سر اون به اختلاف خوردن جدا شدن 

عزیزم من سال ۹۶ نامزد شدم دو سه تا از دوستامم توی همون سال نامزد کردن الان من ۴ساله طلاق گرفتم اونا ...

راستش من توی عقد جدا شدم و هنوز اون حس مستقل بودن و خونه خودت بودن رو حس نکردم

و البته دیگه بعد جدایی‌ام بی احساس شدم نسبت به مردا خاستگار که میاد رد میکنم 

اگر همه این مشکلات داشته چرا الان میندازی گردن خانوادت یعنی خودت با همه این بدی ها باز طرف رو میخاست ...

بنظر خودم اره

چون اون با دخالت خانوادم خیلی بد شد وگرنه قبلش اینطوری نبود

راستش من توی عقد جدا شدم و هنوز اون حس مستقل بودن و خونه خودت بودن رو حس نکردمو البته دیگه بعد جدایی ...

اینکه عقد بودی خیلی بهتره.وگرنه ببشتر اذیت میشدی. عزیزم اون مرد بدرد تو‌که هیچ به درد هیچ دختری نمیخوره. به این فکر‌کن خدا نجاتت داده. سر وقت یا یه مورد خوب اشنا بشو سریعم عقد نکن.

اره عزیزم ممنون میشم

عزیزم پیام دادم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بنظر خودم ارهچون اون با دخالت خانوادم خیلی بد شد وگرنه قبلش اینطوری نبود

خب الان اگر خانوادت مثل خانواده دخالت نمیکردن میگفتن بساز به ما ربطی نداره میگفتی شوهرم عذابم میده نمیتونم تحمل کنم خانوادم راهم نمیدن خونه مجبورم بسازمو مثل ما میگفتی خودکشی کنم

خب الان اگر خانوادت مثل خانواده دخالت نمیکردن میگفتن بساز به ما ربطی نداره میگفتی شوهرم عذابم میده ن ...

نه چون فکر میکنم بعد عروسی اگر دخترا کمتر بشه بهتر میشه و انقد اذیتم نمیکنه