خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ببین تقصیر خودش بود اون زمان تو نامزدی باهم زیاد حرف میزدیم یادمه همش فکر تجملات و کادو هایی که میارن بود نامزدش ادم خوبی بود نه فحاش بود نه میزدش ولی این فقط فکر کادو و طلا بود اخر سر اون به اختلاف خوردن جدا شدن
راستش من توی عقد جدا شدم و هنوز اون حس مستقل بودن و خونه خودت بودن رو حس نکردمو البته دیگه بعد جدایی ...
اینکه عقد بودی خیلی بهتره.وگرنه ببشتر اذیت میشدی. عزیزم اون مرد بدرد توکه هیچ به درد هیچ دختری نمیخوره. به این فکرکن خدا نجاتت داده. سر وقت یا یه مورد خوب اشنا بشو سریعم عقد نکن.
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بنظر خودم ارهچون اون با دخالت خانوادم خیلی بد شد وگرنه قبلش اینطوری نبود
خب الان اگر خانوادت مثل خانواده دخالت نمیکردن میگفتن بساز به ما ربطی نداره میگفتی شوهرم عذابم میده نمیتونم تحمل کنم خانوادم راهم نمیدن خونه مجبورم بسازمو مثل ما میگفتی خودکشی کنم