2777
2789
جدایی شما ربطی به اون بنده خدا که نداره

نه ندارن ولی من حسرت میخورم که من جدا شدم و اون الان عروسیه 

البته بارها براش دعا کردم و آرزوی خوشبختی کردم اینطور نبوده که حشرت بیوفته تو زندگیش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفات بهم دلگرمی داد دوست خوبم🫶🏻

قربونت عزیزم 💗💗

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

جدا شدین؟؟تراپیستت خوبه؟اگر خوبه میشه به من معرفیش کنی

آره

آره خوبه اتفاقا قیمتش خوبه اگه پول نداری بهش بگو مشکل مالی دارم خودش هواتو داره  خیلی خانم خوبیه و کاربلده

میخوای بهت معرفیش کنم؟از عراق هم میان پیشش

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
نه ندارن ولی من حسرت میخورم که من جدا شدم و اون الان عروسیه البته بارها براش دعا کردم و آرزوی خوشبخت ...

عزیزم من سال ۹۶ نامزد شدم دو سه تا از دوستامم توی همون سال نامزد کردن الان من ۴ساله طلاق گرفتم اونا دارن زندگی میکنن. عزیزم حسرت خوردن نداره که. بازم ازدواج میکنی

دروغ خیانت پولکی بودن بابام زورگو بله

اگر همه این مشکلات داشته چرا الان میندازی گردن خانوادت یعنی خودت با همه این بدی ها باز طرف رو میخاستی یا بازم میتونستی باهاش ادامه بدی اگر خانوادن نبودن

تراپیست منظورتون روانشناسه یا مشاوره پیش کی میری

روانشناس

پیش یه خانم دکتر میرم ایشون تخصصشون رو هم گرفتن از عراق و شهرای دیگه هم دیدم مراجعه کننده داره 

خیلی صبوره و پولکی نیست

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....