بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
نه ندارن ولی من حسرت میخورم که من جدا شدم و اون الان عروسیه البته بارها براش دعا کردم و آرزوی خوشبخت ...
عزیزم من سال ۹۶ نامزد شدم دو سه تا از دوستامم توی همون سال نامزد کردن الان من ۴ساله طلاق گرفتم اونا دارن زندگی میکنن. عزیزم حسرت خوردن نداره که. بازم ازدواج میکنی
اگر همه این مشکلات داشته چرا الان میندازی گردن خانوادت یعنی خودت با همه این بدی ها باز طرف رو میخاستی یا بازم میتونستی باهاش ادامه بدی اگر خانوادن نبودن
پیش یه خانم دکتر میرم ایشون تخصصشون رو هم گرفتن از عراق و شهرای دیگه هم دیدم مراجعه کننده داره
خیلی صبوره و پولکی نیست
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....