2777
2789

خدا قربونش برم بی حدو حصر مهربونه🥹😭

تو این مدت به شمار موهای سرم دعاکردم برای مامان قشنگم که متوجه شدیم سرطان داره:) خیلی روزای بدی بود و البته هنوزم هست چون تموم نشده.. ولی فرقش اینه خدا صدامو شنید از قعر ناامیدی و روزایی که یه آونگ بودم که بین دلهره و گريه این ور و اونور میشدم، بالاخره بهم ندا داد که نگران مادرت نباش حواسم بهش هست🥹

اول جواب ازمایشش خوب نبود و حال هممونو بد کرد

دکتر بعد عمل توده سرطانی، گفت تودهای که برداشتیم خلاف تصورمون اونقدر بزرگ و وسیع نبوده، اونقدم بدخیم نبوده که پخش بشه..

و چیزی که توی عمل دیدیم از چیزیکه نتیجه ازمایش نشون میداد خداروشکر بهتر بوده حالا یا ازمایش یه کوچولو اشتباه کرده و جو داده یا تو فاصلهی نتیجه ازمایش تا عمل معجزه شده که مادرتون مشکل خاصی درش ندیدیم..

و من مطمئنم که معجزه خدا بوده

قرار بود بعدعمل، شیمیدرمانی بشه که گفت منتظر نظر پاتولوژی ایم ولی احتمالا با چیزی که مشهود شد یا شیمی نخواد یا خیلی تعدادجلسات محدود، و خوب میشه🥹🥹🥹

به اندازه تموم دنیا خوشحالم میخوام نمازصبح بخونم فقط گریه کنم من تنبلی که برا کلاسم بزور پامیشدم🫠 اسماتونو بگید به نیت تک تکتون دعامیکنم🩷

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

پاستیل قلبی 🫠

دعا کن شوهرم دوستم داشت باشه

مهر منم به دلش بیفته

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه حس خوب قشنگی ان شاءلله سایه مامان بابات همیشه بالا سرتون باشه با تن سالم دلخوش زندگی قشنگی داشته باشید

فردا قراره جواب آزمایش عمه منم بیاد دعا کن چیزی نباشه

با حس قشنگتر دعا کن شوهرم بره سر کار