2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 57 پست
به مادرت چه ربطی داره؟به خانواده ی شوهرت چه ربطی داره؟مگه مجبوری باهاشون جی جی باجی بباشی؟بچسب به زن ...

خودم حسرتش دارم واقعا خیلی ساله فقط دختر دیدم

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قدیم نرفتم پسرم ۳ سالشه دکتر هم سونوگرافی مروارید رفتم بهترین کرجه

این دکتر من خیلی بهش مطمئن هستم ولی خوشحال میشم اگر مشابه شما برای منم پیش بیاد

ادمی که بی شعوره به این حرفا هم توجه نمیکنه واخرشم طعنه ونیش خودش میزنه وپز پسر داشتنشو میده ،خودم ا ...

حالا شانس من سمت مخالفم همممه پسر انگار قرص پسرزایی خوردن 

عزیرم شاید قدیم رفتین یا دکتر وارد نبوده من به سونو ان تی مطمئن هستم

خواهرشوهرای من جفتشون ان تی گفت پسر ،انومالی رفتن دختر بود الانم دخترشون دوسالشونه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

خواهرشوهرای من جفتشون ان تی گفت پسر ،انومالی رفتن دختر بود الانم دخترشون دوسالشونه

وقتی میگن دختر دیگه بعید پسر بشه چون توی دوازده هفته کامل مشخصه من خودمم بین پاهای بچه رو کامل دیدم صاف صاف بود خیلی بعیده واقعا تغییر کنه 

وقتی میگن دختر دیگه بعید پسر بشه چون توی دوازده هفته کامل مشخصه من خودمم بین پاهای بچه رو کامل دیدم ...

خاله های خودم دوهفته قبل زایمان فهمیدن پسره ،چون تو طایفه ما پسر دیر تشخیص میدن،ده بارم رفته بودن سونو 

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

خاله های خودم دوهفته قبل زایمان فهمیدن پسره ،چون تو طایفه ما پسر دیر تشخیص میدن،ده بارم رفته بودن سو ...

عزمزمه خیلی ها برای اینکه چشم نخورن تا دیقه اخر دروغ میگن حالا جسارت نمیکنم ولی اینا یا قدیم بوده که دستگاه ها ضعیف بودن یا دروغ میگن به بقیه ما هم از این مثال ها داشتیم ولی اونایی که صادقانه میگن هفته ۱۱ هم کامل اندام جنسی پسر با دستگاه پیشرفته و دکتر خوب مشخه خودتون هم میتونید سرچ کنید 

خاله های خودم دوهفته قبل زایمان فهمیدن پسره ،چون تو طایفه ما پسر دیر تشخیص میدن،ده بارم رفته بودن سو ...

خودتون بزنید جنین پسر هفته دوازده کامل تو سونو ان تی مشخصه من خودم بین پاهای بچم واضح دیدم و هیچی نبود

عزمزمه خیلی ها برای اینکه چشم نخورن تا دیقه اخر دروغ میگن حالا جسارت نمیکنم ولی اینا یا قدیم بوده که ...

اره میفهمم حرفتو ولی اینا رو من مطمعنم