2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 57 پست

اولا که خیلی دیوونه ای که جنسیت بچتو که دست هیچکس غیر خدا نیست مذمت میکنی

دوما تو هنوز رفتی ان تی! از بچه ای که کلا ۴ سانته میخوای جنسیت تشخیص بدن؟

واقعا که

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چون ژن شما دختر زاس(پدرش البته) جنسیت بچه به عوامل زیادی بستگی داره هر کی هم چیزی گفت بگو من دخترم طوری بزرگ می کنم که صد برابر پسرای شما ارزش داشته باشه🩷🥲

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا اینکه اون بچه رو کیا تحویل میگیرن کیا نه،به تو بستگی داره،زندایی من دوتا دختر دسته گل داره،چنان شیرینشون میکنه همه دوسشون دارن مخصوصا دومی رو،

طععنه وکنایه هم شنیده واسه پسرنیاوردن ولی به کتفش گرفته،

البته حق داری چون دور و بریات درکشون پایینه

ولی تو مادر شونی گلم،اونا به تو فقط پناه میارن

اره منم باردارم یه دختر دارم الان دومی باردارم ان تی گفت احتمالا دختر،من از سونو ان تی برگشتم دعای م ...

گلم جنسیت اون بچه از سلول اول معلومه،باید قبل بارداری ددعا بخونی یا واسه سالم دنیا اومدن بچه

گلم جنسیت اون بچه از سلول اول معلومه،باید قبل بارداری ددعا بخونی یا واسه سالم دنیا اومدن بچه

عزیزم همه اینا رو که شما میگی رو میدونم بالاخره اندک سوادی همه داریم ،ولی تو مفاتیح نوشته ماه چهارم بارداری چون ماه چهارم بارداری روح بچه بهش دمیده میشه میتونید بربد تو مفاتیح بخونید،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

خودت بگو یه خواهر برای دخترت بهتره یا یه برادر؟مطمینا یه خواهر،من دومیم پسر شد کلا جو خونه به هم ریخ ...

برادر

خودم خواهر دارم فقط

همیشه آرزوی برادر داشتم خواهرم هم باهام خوب نیس

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

اهمیت نده به حرفشون اون بچه الان جز شما کیو داره؟‌ گناه داره‌ احساس میکنه ناراحتی شمارو، واقعا خوش به سعادتت که قراره بازم صاحب دختر بشی، دعا کن منم بچه دومم دختر بشه

راحت بگیر تا راحت بگذره😁