2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا میخواستم برم ولی ناخواسته باردار شدم

عزیز سونو ان تی اشتباه میکنه ان شالله انومالی رفتی پسر سالم وزیبا باشه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

دقیقا منم تو شرایط شمام ،....

شما هم بارداری؟من توی آن تی بهم گفت دختره بعید میدونم عوض بشه دیگه...واقعا افسرده و ناراحت شدم از همه بیشتر برای مادرم و جلوی خانواده شوهرم ناراحتم

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

شما هم بارداری؟من توی آن تی بهم گفت دختره بعید میدونم عوض بشه دیگه...واقعا افسرده و ناراحت شدم از هم ...

اره منم باردارم یه دختر دارم الان دومی باردارم ان تی گفت احتمالا دختر،من از سونو ان تی برگشتم دعای مفاتیح رو خوندم ودست گذاشتم رو شکمم ونذر کردم اسمش بزارم امیر محمد میگن خیلیا جواب گرفتن ،بزن اینترنت سرچ کن دعاش بخون امیدت به خدا باشه ،دخترم بود قدمش سر چشم ،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

بعید میدونم من دیر رفتم و اگر پسر بود معلوم بود دکترم هم خیلی حرفه ای هست

چند هفته بودی

دختر پسر نداره زبون که داری به همه بگو جنسیت مرد تعیین می کنه نه زن به جای اینکارها بگو تا دهنشون بس ...

آخه اون مرد دل نداره بگی اون باعث دختر شدن شده اصلا نه مرد نه زن چرا دنبال مقصریم  این کاملا شانسیه و خواست خداست حالا همش دختر یا همش پسر یا هر دو در هر صورت شکر کنیم سالم هستن 

آخه اون مرد دل نداره بگی اون باعث دختر شدن شده اصلا نه مرد نه زن چرا دنبال مقصریم این کاملا شانسیه ...

ادمی که بی شعوره به این حرفا هم توجه نمیکنه واخرشم طعنه ونیش خودش میزنه وپز پسر داشتنشو میده ،خودم اطرافم زیاد هست ،فقط خدا جواب اینجور ادما بده وبس.....

من ۱۲ هفت۵ و ۵ روز رفتم گف دختره آنومالی گف پسر

اره منم حرفم همینه جنسیت ان تی زیاد قابل اعتماد نیس ،

من ۱۲ هفت۵ و ۵ روز رفتم گف دختره آنومالی گف پسر

چه سالی بود عزیز