2777
2789
عنوان

دخترم هشت سالشه همش گریه میکنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 99 پست
خودشم میگه حس تنهایی دارم اخه هیچ بچه ای دورمون نیست ولی از،بچه کوچیک متنفره جاییکه بچه کوچیک باشه ن ...

تو نمیدونب زخم واقعیش چیه . یاد از شیر گرفتن دخترم افتادم با این حرفت . صبحا میفتاد به گریه تمومیم نداشت بغل باباش هم میرفت فقط منو پس میزد با اینکه دردش گریه اش اعتیادش از شیر من بود .

خواهروبرادر یه چیزدیگه اس بنظرمنم دومی بیاراحتمالاازتنهایی خسته شده

خودشم میگه تنهام برم مشاورم برم بگه بیار این فایده نداره الان اینقدرم هزینه ها گرونه 

هر جا رفتم دو جلسه گفته باید صد جلسه بیای جلسه ای یک تومن 

فقط میکشونن ادمو

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین این هنوز کابوس تصادف نو ذهنش هست بغلش کن سعی کن‌ کمکش کنی فراموش کنه اون لحظه تصادف

مگه بچه 2ساله حافظه دائم داره که توذهنش باشه 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

خودشم میگه تنهام برم مشاورم برم بگه بیار این فایده نداره الان اینقدرم هزینه ها گرونه هر جا رفتم دو ج ...

وضع مالیت اگه خوبه بیار دومی رو بچه های تک فرزندخیلی گناه دارن 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

مگه بچه 2ساله حافظه دائم داره که توذهنش باشه

نه نداره بچه باهوشیه هر چیزیو میگه ولی تصادفو نگفته ۱۹ ماهش بود دو سالش نداشت

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

نه نداره بچه باهوشیه هر چیزیو میگه ولی تصادفو نگفته ۱۹ ماهش بود دو سالش نداشت

نه باباعمرایادش بمونه دخترمن الان 3سالشه فقط تابستون یادشه رفتیم دریا همین الباقی رویادش نمیادکه 

کارتون بگیر باهم بشینید ببینید راجب کارتون باهاش حرف بزن

باهم کیک و شیرینی درست کنید

باهم عروسک درست کنید

تو خونه بهش وظیفه بده 

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کارتون بگیر باهم بشینید ببینید راجب کارتون باهاش حرف بزنباهم کیک و شیرینی درست کنیدباهم عروسک درست ک ...

زود خسته میشه تا یک ماه پیش باز خیلی بهتر بود رفتیم دندون پزشکی این خانم دکترو دویش داشت چند بار رفتیم بار اخر گفت دندوناش دیگه مشکلی نداره نیاین 

این از،اون موقع گریه هاش بدتر شده که چرا گفته دیگه نیایم 

دختر منم الان یک هفته الان هستیم همش دعوا و کتک کاری

چند سالشه 

گریم میکنه 

برا من فقط گریه بلده

شما رو یادمه چقققدر برای سلامتی دخترت بعد تصادف ناراحت بودی تاپیکت تو پر بازدیدا بود عزیزم لوس شده طبیعیه واینکه احتمالا مسکلات جسمیش باعث غمشه اون روزه دخترم میگفت از خودم بدم میاد !دلیلش این بود چون زشتم!همش۵سالشه!دخترا حساسن

زود خسته میشه تا یک ماه پیش باز خیلی بهتر بود رفتیم دندون پزشکی این خانم دکترو دویش داشت چند بار رفت ...

تنهاس گویا

ببرش پارک سربسته با بچه ها دوست بشه دختر عمه ای خاله ای عمویی چیزی نداره باهم وقت بگذرونن؟

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان بگم موقع اینکاراش کم محلی کن بنظرتون بد نیست؟؟؟اخه بعضی بچها لوس میشن باید کم محلی کنی بنظرم

لوس هست،میگن ببر مشاوره افسردگی داره بردم مشاوره فقط گفت دعوا نکنید و ۴ تا راهکاریکه خودم بلد بودم

الانم یعنی تا نگاش میکنی میبینی کلشو تو مبل کرده های های گریه 

تنهاس گویاببرش پارک سربسته با بچه ها دوست بشه دختر عمه ای خاله ای عمویی چیزی نداره باهم وقت بگذرونن؟

هیچی جاریام هیچکدوم بچه ندارن خواهرمم دوره خیلی خیلی تنهاس