2777
2789
عنوان

دخترم هشت سالشه همش گریه میکنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 99 پست
از من بپرسی میگم اتفاقا براش خواهر برادر بیاررر. هم از لوسی در میاد هم از بی حوثلگی هم همبازی داره ه ...

خودشم میگه حس تنهایی دارم اخه هیچ بچه ای دورمون نیست 

ولی از،بچه کوچیک متنفره جاییکه بچه کوچیک باشه نمیاد

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

مشکل که زیاد ولی اینکه یادش باشه نه اصلا

خب دیگه ربطی نداره چون بچه 2ساله خاطراتش یادش نمیمونه 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت باهاش. حرف زدی؟

اره دایم حرف میزنم بغلش میکنم همش میگه من نی نی کوچولوام بهم شیر بده 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

خودشم میگه حس تنهایی دارم اخه هیچ بچه ای دورمون نیست ولی از،بچه کوچیک متنفره جاییکه بچه کوچیک باشه ن ...

خواهروبرادر یه چیزدیگه اس بنظرمنم دومی بیاراحتمالاازتنهایی خسته شده

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

الان بگم موقع اینکاراش کم محلی کن بنظرتون بد نیست؟؟؟اخه بعضی بچها لوس میشن باید کم محلی کنی بنظرم

نه بدنیس همسن دخترمنه بزرگن دیگه 

از بس لوسش کردی . توجه نکن واهمیت نده به گریه هاش

خیلی زیاد لوس شده خیلی یکمم نه 

برو پیش یه روانشناس کودک. دعوا نکنید چیه بچه افسردگی داره و درمان نشه چند سال دیگه عوارض بلوغ هم اضافه میشه زودتر یه فکری بکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
الان بگم موقع اینکاراش کم محلی کن بنظرتون بد نیست؟؟؟اخه بعضی بچها لوس میشن باید کم محلی کنی بنظرم

کم محلی کنی بدتر میکنه دایم باید بغلش کنم قربون صدقش برم نکنه یوقت گریه کنه

خیلی زیاد لوس شده خیلی یکمم نه

دومی که بیاد نازواداهای اولی هم فروکش میکنه خیالت راحت🤭

کم محلی کنی بدتر میکنه دایم باید بغلش کنم قربون صدقش برم نکنه یوقت گریه کنه

اوووخب گریه کنه اتفاقی میفته ؟خواهرمن این روش مناسبی نیستا خودت میدونی