2777
2789
عنوان

نامزدم رفیق بازه ببینین من حساسم یا واقن دارن سو استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 49 پست
ای خدا من فکر میکردم برا ازدواج عشق کافیه من نیازی به پولش ندارم ولی دلم برا خودش خیلی میسوزهههه حال ...

خدایی پشیمونی ؟چون من خودم شرایط مشابه تورو دارم میترسم بعدا پشیمون شم عاشق یه نفرم قصد ازدواج داریم که وضع مالی خوبی نداره میترسم بعدا پشیمون شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش میدونم عزیزم این سایتم برا همینه یجور بهش بگو دیگ زن گرفتی سمت دوست و رفیق نرو حتی اون دوتا

اگه تعیین تکلیف کنم اونم برا من نمیکنه؟؟

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

کار مردونه؟بزار تو گل گیر کنه مردونه رو هم میفهمهشوهر منم رفیق بازه ولی اینجوری تاحالا نزاشته کسی از ...

بدبختی اینه همین رفیقاش نمیزارن کارش لنگ بمونه

برا شما چطوره

اخه کلا چند روزی میشه نامزدیم با مامانش صمیمی نیستم دوستم ندارم صمیمی بشم انقدری که عیب شوهرم و بهش بگم

اگر که پولداره پس این پولا براش چیزی نیست ولی اگر نه که....

نه پولدار نیست

یعنی خوب رو پای خودش واستاده از اول درسته داره همه چیز ولی خب قسط و اینا هم زیاد داره

خدایی پشیمونی ؟چون من خودم شرایط مشابه تورو دارم میترسم بعدا پشیمون شم عاشق یه نفرم قصد ازدواج داریم ...

پشیمون؟؟

همه جون منه پشیمونی چی

ته تهش بازم با خودش ازدواج میکردم هزار بارم برگردم عقب

ولی عجله نمیکردم شاید مثلا میزاشتم سه چهار ساله دیگه چون سنمونم کمه

چند سالشه؟ همسرتون یه روزی متوجه میشه که دیگه خیلی دیر شده. اگه شما کاری نکنید تا آخر عمر باید شاهد این چیزا باشید.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

قربان شما لطف دارین

مرد هست

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خیلی حرص خوردم شما حق داری واقعاا

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

26 میگین چیکار کنم

هر طوری شده این رفیق بازیشو تموم کنید حالا یا با صحبت یا با دعوا. من اطرافم آدم دارم ماهی ۴ میلیارد درآمد داره ماشین زیر پای خانمش ۷ میلیارده و خونه رو باید برید ببینید ولی دائم سر رفیق بازی شوهرش مشکل دارن

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

چی مرده

کاربر مرد بود