2777
2789
عنوان

دخترم هشت سالشه همش گریه میکنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 99 پست
خیلی دوست داشتم میتونستم بیارم و واقعا هم ناراحتم ولی نشد  مستاجریم اوضاع مالی متوسط از اونورم ...

روزگار امروزی تقریبا همه مثل هم هستیم 

مستاجر 

در شهر یا کشور دیگه 

با درآمد معمولی و متوسط

اما باید برا بهتر شدن شرایط تلاش کنیم 

خواهر یا برادر داشتن در آینده میتونه بهترین پشتوانه و دلیل حال خوب بچه باشه 

صبور باشه پرونده های باز ذهنتو کم کن و رو هر کدومشون به اندازه وقت بذار 

برا سلامتیتونم پیشنهادم دارو گیاهی و متخصصین طب اسلامیه 

میتونه خیلی زود و معجزه وار درمانت کنه🌺

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

از وقتی مدرسه باز شده واقعا بیرون رفتن سخته خیلی تو نوشتن تکالیفش کنده زود خسته میشه ۴ یا ۵ ساعت طول ...

بهر حال میتونی بهش انگیزه بدی ،مثلا بگی شه شنبه ها اگر زودتر از ساعت ۵ تکالیفت تموم بشه میریم فلان جا 

توی خونه دو تایی برقصید و ورزش کنید ، شاید اول همراهیت نکنه ولی کم کم ببینه میاد توی راه.  این بچه افسردگی داره و بی ربط به تصادف دو سالیگش هم نیست چون خیلی از خلق و خوی ادما توی همون سالهای اولیه بوجود میاد ولی یادشون نمیمونه .مثلا ممکنه خیلی از ماها الان الفبا رو حفظ نباشیم و یادمون نیاد ولی کل سواد خوندن نوشتنمون از همون نشات میگیره . 

خیلی هواشو داشته باش ، دیدن شادی و کارهایی که شما انجام میدی براش از صد تا بکن نکن موثر تره ، یعنی اگر صد روزم بشینی بهش بگی پاشو برقص نمیکنه ولی اگر خودت پاشی برقصی با دیدن تو ،خودشم سر ذوق میاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا رقیب هراس هم شده اینقدر تمام توجه مادر بهش بوده اگه مادر با کار یا کس دیگه ای وقت بذاره حسود ...

دقیقا حرفتون درست بود .من هر روز گه گریه میکرد نازو بغلش میکردم هی میگفتم چرا چی شده اونم صداشو بالاتر میبرد امروز گفتم بیا ناهار یهو دیدم دوباره بغض کرده که گریه کنه 

منم گفتم تو مثل اینکه کار هر روزته عادت کردی منکه میخوام برم ناهار بخورم بعدم کار کنم 

تو هر چی دلت میخواد گریه کن یه نیم ساعتی جیغ زد و گریه کزد 

منم توجه نکردم 

یهو اومد گفت مامان گشنمه ناهارمو بده بعدم انگار نه انگار که گریه کرده و تمام شد 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

دقیقا حرفتون درست بود .من هر روز گه گریه میکرد نازو بغلش میکردم هی میگفتم چرا چی شده اونم صداشو بالا ...

آفرین بهت 🌺 خوب داری پیش میری   شاید دلت نیاد یا برات سخت باشه گریه شو ببینی. اما برا رشد و تربیت و استقلال شخصیتیش مهمه

آفرین بهت 🌺 خوب داری پیش میری شاید دلت نیاد یا برات سخت باشه گریه شو ببینی. اما برا رشد و تربیت و ...

ممنون عزیزم 

همه گفتن ببرش مشاوره  افسردگی داره من بردمش ولی فقط راهکارای الکی 

مثلا دعوا نکنید جلوش یا چیزای دیگه گه هیچ فایده ای نداشت انگار یه نوع عادت شده براش که باید گریه کنه تا روزش بگذره

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

آفرین بهت 🌺 خوب داری پیش میری شاید دلت نیاد یا برات سخت باشه گریه شو ببینی. اما برا رشد و تربیت و ...

ای وای شرمنده نمیدونستم اقایین 

ولی بازم ممنون راهنماییتون عالی بود 

ممنون عزیزم  همه گفتن ببرش مشاوره  افسردگی داره من بردمش ولی فقط راهکارای الکی  مثل ...

درسته اسم مشاوره از دور دهن پر کنه  از نزدیک ۸۰درصدش بدرد نخور و پول حروم کردنه 

با یکم دقت و مطالعه و مشورت خوب خیلی از مسائل حل میشن پارک یا جای میری که بچه هست لازم نیست پا به پاش بپر بپر کنی. بذار خودش احساس نیاز به حرف زدن و همبازی پیدا کردن کنه  البته اولا از دور زیر چشی مراقبش باش 

بعدشم سعی کن  کاراشو انجام ندی کم کم شروع کن تا خودش مسئولیت پذیر بشه 

گاهی یکم تندی و جدیت لازمه ی کاره ..

درسته اسم مشاوره از دور دهن پر کنه از نزدیک ۸۰درصدش بدرد نخور و پول حروم کردنه با یکم دقت و مطالعه ...

ممنون

2 تا مورد به ذهنم میرسه 

۱- دخترت رو خیلی لوس کردی هر موقع گریه کرده بهش توجه کردی هر چی خواسته بهش دادی در نتیجه بدعادت شده گریه براش تبدیل به عادت شده

۲-شاید تو مدرسه مشکلی داره دوست پیدا نمی کنه بچه ها اذیتش میکنن معلم بهش بی محلی می کنه یا موارد اینچنینی.  که گریه هاش تشدید شده 

2 تا مورد به ذهنم میرسه ۱- دخترت رو خیلی لوس کردی هر موقع گریه کرده بهش توجه کردی هر چی خواسته بهش د ...

همون مورد اول درسته