2777
2789
عنوان

دخترم هشت سالشه همش گریه میکنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 99 پست
زود خسته میشه تا یک ماه پیش باز خیلی بهتر بود رفتیم دندون پزشکی این خانم دکترو دویش داشت چند بار رفت ...

ببر دندونپزشکی به دکتره بگو دندونشو بدون بی حسی بکشه تا حالش جا بیاد خخخخ

ببخشید شوخی کردم .خدا حفظش کنه دخترا لوس میکنن دوست داشتنیترن

شما رو یادمه چقققدر برای سلامتی دخترت بعد تصادف ناراحت بودی تاپیکت تو پر بازدیدا بود عزیزم لوس شده ط ...

اینم از وقتی رفته مدرسه بدتر شده

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی جاریام هیچکدوم بچه ندارن خواهرمم دوره خیلی خیلی تنهاس

تو خونه تایم کار کردن اهنگای شاد بزار باهاش برقص ببرش باشگاه با هم سناش وقت بگذرونه

وقتی گریه میکنه باهاش شوخی کن ب گریش توجه نکن بازی بازی رد کن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینم از وقتی رفته مدرسه بدتر شده

مدرسه انگار برای بچه ها خیلی سخته بچه های منم از وقتی مدرسه میرن حس و حالشون بده اونجام با کسی ارتباط نمیگیرن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ربطی نداره مگه حتما باید ۲ ساله باشه آدم تو هر سنی هر اتفاقی براش بیفته تو ذهنش میمونه

توالان 2سالگی یا3سالگیت یادته؟خیلی ربط داره یکم مطالعه کن🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

همونطور که کم توجهی رو روح و روان بچها اثر خوبی نداره

توجه زیاد هم همینطوره

بنظر من توجه زیاد شما به گل دخترت باعثشه

دختر گلت ،زرنگه و باهوش با روحیه حساس

خوب فهمیده که باید چیکار کنه تا شما باز هم توجه بیشتری بهش بکنید،

قهرهای الکی...گریه های الکی....بهانه های زیاد...

واسه همینه که میگید بچه کوچیک دوست نداره

که مبادا توجه شما یکم بره سمت بچه کوچیکه

انگار توجهات زیاده شما رو کامل و تمام واسه خودش میخاد!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خب دیگه ربطی نداره چون بچه 2ساله خاطراتش یادش نمیمونه

مگه چندسالشه که ۲ سالگیشو یادش نباشه!!!!

من ۳۲ سالمه یه چیزایی یادنه واقعا

خانواده باور نمیکردن نشونه دادم بهشون...حالا اینکه بچه‌اس و هنوز خاطرات کمی داره

من شما رو یادمه ، دختر منم شرایط مشابه دختر شما داره ، فشار و استرس مدرسه اذیتشون می کنه ، چالش هاشون هم تمومی نداره ، من دخترمو هم روانشناس می برم ، هم روانپزشک ، هم الان بردمش طب سنتی 

ببین گلم به نظرم باید دو تا کار بکنیم ، اول از لحاظ جسمی تقویت بشن ، بعد مستقل بشن و این که یه ورزش بفرستیمشون که با  هم سال هاشون بازی کنن 

من و شما همیشه با بچه هامون چالش خواهیم داشت ، تنها راهش همراهی کردن با بچه های 

روانشناس به من پیشنهاد کرد با باباش خیلی وقت بگذرونه ، بازی ، خرید ، تفریح 

آره من ۲ سالگی یادمه میخوایی برات تعریف کنم ،😁 یه خاطره دارم

پس تواعجوبه ای جدی میگم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎