2777
2789
عنوان

مادر پدرم با برادر متاهلم بدجور بحثشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15550 بازدید | 241 پست

من کاملا موافق کار مادرو پدرتونم.حتما یه غلطی کرده بودن که بنده خدا که میزبان اینا بوده اتیشی شده از دستشون برداشته زنگ زده راپورت داده وگرنه مرض نداشته بخواد یه خانواده رو بترکونه.

این حرفا رو فقط یه بچه سال میزنه.اینقد خام و نا پخته حرف زدی خندم گرفت.امثال شما ها به بهونه این که ...

خداکنه کسی بخواد دنبال بهونه بگرده بد تربیتی هاشو گردن اینو اون میندازه  و بقیه رو مقصر جلوه بده تا خودشو خوب نشدن بده اتفاقا آدمایی امثال شما گند های بیشتری میزنید و گردن دیگران میندازین تا بگین نه ما خوب و کامل بودیم

اگه پیام های استارتر درست میخوندین می‌دیدین پدر مادر سمی بیمار دارن که به دختر چادری خودشون هم گیر میدن اینقدری که صدای داماد ها هم دراومده

بچه اگه 8 ساعتش توی مدرسه هست 

7 سال اول زندگی که تربیت پذیرایی بالایی داشته تو خانواده هزارجور تربیت درست دید 

16 ساعت هم توخونه بوده ...بازم قابلیت اصلاح داشته 

اینقدر بد تربیتی هاتون گردن دیگران نندازین 

سرتون تو زندگی همه فرو نکنید

تا وقتی فرهنگ عقب افتاده ای عین شما تو جامعه باشه که به جای تربیت درست دنبال بهونه جویی هستین ما جهان سومی باقی خواهیم موند ...

کم فرهنگی ازتون میباره ذره ای آداب تربیت فرزند بلد نیستین 

فقط دنبال بهونه جویی و تهمت زدن هستین ...

من اصلا برام مهم نیست شما چه نظری درمورد من داری چون دریا با دهن سگ نجس نمیشه 

شما بهتره یه فکری به حال ذهن مریض و بیمار گونه خودت بکنی 

بدرود 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداکنه کسی بخواد دنبال بهونه بگرده بد تربیتی هاشو گردن اینو اون میندازه و بقیه رو مقصر جلوه بده تا ...

من خدا روشکر نه خودم نه خانوادم درگیر بی بند و باری نیستیم اگر هم اطرافمون ببینیم اونقدر عادی نیست که....بگذریم.من ترجیح میدم عقب افتاده خطاب بشم تا این که صفات دیگه ای داشته باشم بدرود 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

من شوهر دارن هنوز به پوشش من کار دارن که چرا اینو میپوشی اونو میپوشی ، من دایورت میکنم شوهرم هم چند ...

یعنی شوهرت این حرف رو جلوی پدر و مادرت میزنه 

وز وز ؟؟؟؟؟؟😐

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

بچه آدم تو هر سنی که باشه اگه دیدی خطا می‌ره باید بهش گوشزد کرد، چه بازبون خوش، چه با زبون خشم

وظیفه یه پدر و مادر، آگاه کردن فرزنده و بسته به فرزند باید روش مناسب رو پیش بگیرن

مهمونی و رفت و آمد با دوست فرق داره با راحتی بیش از حد که تهش منجر به بی بند باری بشه، چون همه آدما سالم نیستن و ظرفیت شوخی و گفتگو رو ندارن 

بله بچه ی خودمم باشه همینو میگم پدر و مادر تا یه سنی حق دارن راه و چاه نشون بدن ، اونم اگه صلاحیت تر ...

مطمئنم از اون آدمایی هستید که به هیچ کس اجازه دخالت تو زندگیتون نمی دید اما خودتون تو کار همه دخالت می کنید این از خصوصیت آدمای خود شیفته ست پدر و مادر حق دارن تا ابد دخالت کنن (نه دخالت بیجا) اگه مثلاً پسرشون هرز بره یا دخترشون هرز بره چون اونا وارث اون پدر و مادرن،، پدر و مادر استارتر یکم زیاده روی کردند اما اگه واقعا کار نامشروعی  صورت گرفته باشه می تونن بچه اشونو تنبیه هم بکنن قبل از اینکه قانون این کار رو بکنه لطفاً اینجور دخالت نکنید ها رو رواج ندید بنیان خانواده ها به هم  نریزید دخالت نکنید بچه بره هر غلطی خواست بکنه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
مطمئنم از اون آدمایی هستید که به هیچ کس اجازه دخالت تو زندگیتون نمی دید اما خودتون تو کار همه دخالت ...

چقدر بی تجربه اید 

قضاوت هاتون هم کاملا غلط و سطحیه 🙂

همیشه هم با اطمینان و صد در صد نظر میدین که تو زرد از آب در میاد 😅 

اتفاقا بازم برعکس نه تنها اجازه ی دخالت هیچکس تو زندگی خودم و همسرم رو نمیدم ، بلکه اگه ببینم کسی جلوم با مغز میره ته چاه هم سکوت میکنم . چون معتقدم هرکس اختیار زندگیشو داره و هر مسیری رو انتخاب کنه ، چه درست چه غلط ، خودش باید تاوان و تجربه اش رو به دست بیاره 

عقاید و سبک زندگی من متر و معیار حق و ناحق نیست که بخوام کسی رو از چیزی بازدارم یا به اون سمت تشویق کنم 

هرکس اختیار کامل زندگی خودشو داره و میتونه به کمال برسه یا به قهقهرا سقوط کنه

در مورد نظر دادن شما اصلا در حدی نیستی که بخوای به کسی بگی نظری بده یا نده . دوران دخالت و فضولی تو زندگی بقیه تموم شده . طبق آمار دخالت اطرافیان رتبه ی اول علت طلاق هست و اعتیاد رتبه ی دوم رو داره . اتفاقا بازم برعکس شما اگر حتی والدین تو زندگی بچه هاشون دخالت کنن ، بچه هاشون و همسراشون طبق ماده ی ۶۱۹ ، ۶۰۸ ، ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی میتونن ازشون شکایت کنن و از جنبه کیفری هم باهاشون برخورد کنن 

راه ساده تر و دم دستی تر هم قطع ارتباط کامل و تغییر محل سکونت هست 

پس یاد بگیرید تا وقتی ازتون مشورت و کمک فکری خواسته نشده تو زندگی و کار هیچکس دخالت نکنید . چون باعث برخکرد با خودتون میشه 😉

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چقدر اون رفیق داداشت آدم عوضی بوده...

و بنظرم پدر مادرت خیلی خیلی تند رفتن خیلی اصلا نباید این حرفارو باور میکردن خیلی حرفهای بدی به عروسشون زدن

اگه نصحیتی هم میخواستن کنن باید با داداشت حرف میزدن اونم به روش درستش بدون دعوا و فحش دادن

کارشون واقعا بد بوده 

چقدر بی تجربه اید قضاوت هاتون هم کاملا غلط و سطحیه 🙂همیشه هم با اطمینان و صد در صد نظر میدین که تو ...

من هیچ ادعایی در زمینه قانون و علم و ماده و تبصره ندارم اما پس با استناد به گفته های شما بشر اولیه اگه هدایت و راهنمایی نمی شد هنوز هم تو غار مثل یک حیوان زندگی می کرد پس این همه راهنما و پیامبر برا چی برا انسان فرستاده شده،میذاشتن بشر تو همون حیوانیت خودش باقی می موند دیگه،احمقانه ست که راهنمایی بچت بشه بی قانونی،امر به معروف و نهی از منکر رو برا چی خدا گذاشته شما اگه ببینی دور از جون خیلی ببخشید یکی داره جلو چشمت به بچت تجاوز می کنه میگی من دخالت نمی کنم به نظر من شعور انسان یه چیز دیگه میگه، شما حتما کتاب بیشعوریِ خاویر کرمنت رو بخونید به دردتون می خوره  اسمِ این به اصطلاح روشن فکری خودتون رو نذارید دخالت نکردن بذارید بی بند و باری😏

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
چقدر بی تجربه اید قضاوت هاتون هم کاملا غلط و سطحیه 🙂همیشه هم با اطمینان و صد در صد نظر میدین که تو ...

در ضمن دخالت بی جا و نادرست باعث بالا رفتن طلاق شده نه راهنمایی درست و منطقی،فضولی کردن باعثشه نه راهنمایی کردن،اگه فضولی نمی کنید پس چرا اینجا نظر دادید اینم یه نوع فضولی و دخالته دیگه، اگه کنترلگر نبودید اصلا تو این پست نظر نمی دادید چه برسه بخوابید با من بحث هم بکنید 😅 پدر و مادر فقط وظیفه اشون پس انداختن بچه نیست تربیت بچه هم وظیفه پدر و مادره تا هر زمانی که لازم باشه البته بازم میگم دخالت نه،راهنمایی

من هیچ ادعایی در زمینه قانون و علم و ماده و تبصره ندارم اما پس با استناد به گفته های شما بشر اولیه ا ...

شما فرق نیاز به کمک و انتخاب شخصی رو نمیدونید هنوز بعد بیانیه صادر میکنید 😅

از موضوع خرید پیاز میرسید به تجاوز 

همیشه تفکرتون همینه

چون ذات و تفکرتون به مسائل جنسی میرسه فقط 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

در ضمن دخالت بی جا و نادرست باعث بالا رفتن طلاق شده نه راهنمایی درست و منطقی،فضولی کردن باعثشه نه را ...

اینجا نظر دادم چون استارتر تاپیک نظر خواسته بود . نرفتیم در خونش نظرمونو بکوبیم تو صورتش 

خدایا شما کلا هیچی نمیفهمی

لطف کن منو ریپلای نکن دیگه 

حالم بهم میخوره با آدمای احمق همکلام شم 

افرادی ک میگن به پدر و مادر چه مربوط آخرین موردی ک اینجوری خیلی رفیق باز بودن و بشخصه دیدم زن خیانت کرد کار بالا گرفت معلوم شد مرد هم خیانتکار بوده اینا رفتن تو کار طلاق و بچه موند دست مادر و پدر آقا مادر و پدر خانم گفتن نگه نمیداریم اونا موندن یه طفل بنده خدا بی تقصیر و بی خبر از همه جا !

شما فرق نیاز به کمک و انتخاب شخصی رو نمیدونید هنوز بعد بیانیه صادر میکنید 😅از موضوع خرید پیاز میرسی ...

نه من اینجوری نیستم اما شما هستید آدمی مثل شما شاید ارتباط با جنس مخالف رو در حین اینکه شوهر داره یا زن داره بد ندونه،روشنفکری بدونه آره من از پیاز میرسم به تجاوز،موضوعی که استارتر مطرح کرد رابطه نا مشروع برادر و زنش به گفته دوستشه که روابط بی قید و بند دارند مسأله خرید پیاز نیست چشاتو وا کن خودتو به خواب نزن البته شاید برا شما هم همچین روابطی عادیه اما ما از اون لحاظ روشن فکر نیستیم متاسفانه،