2777
2789
عنوان

مادر پدرم با برادر متاهلم بدجور بحثشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15551 بازدید | 241 پست
چی می گی وقتی میبینی یکی داره می افته تو چاه،یه غریبه هم حق داره تذکر بده چه برسه پدر و مادر باشه پس ...

بله بچه ی خودمم باشه همینو میگم 

پدر و مادر تا یه سنی حق دارن راه و چاه نشون بدن ، اونم اگه صلاحیت تربیت کردن داشته باشن ، نه مثل پدر و مادر استارتر شخصیت دخالت گر و کنترلگر داشته باشن و باعث تروما بشن 

بعد مستقل شدن فرزند والدین حق هیچگونه دخالتی ندارن 

الان هم با این کاراشون نه فقط عروس و داماد ، که بچه هاشونم دارن از خودشون متنفر میکنن . این بار عروسشون صبوری کنه و پسر یه داد بزنه ، دفعه ی دیگه عروس یه کتک مفصل بهشون میزنه و پرتشون میکنه بیرون 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اصلا درک نمیکنم مادر پدرتودلشون میخواد زن و شوهری برن گروپ ... به بقیه چه ربطی داره وقتی خودشون راضی ...

چه قدر زشت این حرفها رو به زبون میارید شماها دیگه کی هستین چه وضعیت خراب و ترسناکی دارید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدرصد ۱۶ سالته

نه خوشگم ۳۸ سالمه 

ولی تو کل زندگیم اجازه ندادم هیچوقت کسی تو زندگیم دخالت کنه 🙂

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یعنی بچه خودت اینکاره باشه میگی‌بمن چه؟؟؟

اره یه عمر بزرگش کردم تربیتش کردم 

دیگه اینکه بعد ازدواج برم بازم تو زندگیش دخالت کنم احمق بودن منو میرسونه

وقتی بچه بود باید درست تربیتش میکردم 

هرکسی خودش اختیار زندگیش داره

تو خودت خوشت میومد مادرشوهرت بابت چیزی ک خودت و شوهرت راضی هستین بیاد گلدون بزنه تو سرت ؟

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اینو جدی گفتی یا شوخی؟یعنی اصلا مهم نیست بچشون رسوا بشه یا ایدز بگیره...از کی اینقدر روشنفکر شدین خو ...

ادم باید بچشو به وقتش درست تربیت کنه وقتی تر زدی تو تربیت بچت 

فرستادی رفت خونه خودش دیگه اون موقع نباید یادت بیوفته بچتو تربیت نکردی ...

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

چه قدر زشت این حرفها رو به زبون میارید شماها دیگه کی هستین چه وضعیت خراب و ترسناکی دارید

افرین بیست امتیاز مثبت برای شماهایی که بچه هاتون همچین شوهر میدین زن میدیم تازه یادتون میوفته  عه تربیتش نکردم حالا بدوووام برم فاتحه زندگیش ام بخونم تربیتش کنم 

بچه خودتم بود مهم نبود برات؟

بله مهم نبود این نتیجه تربیت خود ماست بچه از زیر بته که عمل نمیاد 

خودمون تربیتش میکنیم خودمون بزرگش میکنیم 

دیگه وقتی تر زدی بد تربیت کردی نمیشه بعد بری گند بزنی تو زندگی متاهلیش هم

خودشون میدونن چطوری زندگی کنن مهم اینه خودشون راضی هستن ...

اینقدر به بهونه دلسوزی تو زندگی متاهلی دیگران دخالت نکنید 

فرصت اینکه بچه رو تربیت کنید فراوون داشتین دیگه وقتی اینقدر بالغ میشه که ازدواج کنه باید بره پی زندگی خودش و بشینی یه گوشه نتیجه تربیتت ببینی 

نه اینکه تازه یادت بیاد عه چه بد تربیت شده

ادم باید بچشو به وقتش درست تربیت کنه وقتی تر زدی تو تربیت بچت فرستادی رفت خونه خودش دیگه اون موقع نب ...

کی گفته بچه صد درصد توسط پدر مادر تربیت میشه؟تا حالا ندیدین بچه ای رو که خط هیچکی رو نمیخونه؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بله مهم نبود این نتیجه تربیت خود ماست بچه از زیر بته که عمل نمیاد خودمون تربیتش میکنیم خودمون بزرگش ...

این حرفا رو فقط یه بچه سال میزنه.اینقد خام و نا پخته حرف زدی خندم گرفت.امثال شما ها به بهونه  این که سرتون تو زندگی خودتون باشه و فلان گند زدین به جامعه.اون بچه 24ساعت که پیش مامانش نبوده بلاخره نصف عمرش تو مدرسه و پیش دوستاش بوده کافیه چند بار با کسی که تفکراتش مثل شماست معاشرت کنه کلا به بیراهه می‌ره اون وقت هیچکی نمیتونه جمعش کنه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏