من شهر دیگ زندگی میکنم دورم از همه خونوادم ، امشب دیدم عکس دست زخمی باند پیچی استوری گذاشته داداشم اونم کلوزفرند زنگ زدم کجا خودتو به فنا دادی گفت از مامان جانت بپرس گفتم چی شده دهنش باز شد هرچی فحش دهنش رسید داد مامان بابامون رو ،گفت دیشب یک کاره اومدن خونه ما شروع کردن دعوا کردن جلو چشم خودم به زنم گفتن خرابه هرزه س ، میخواد مهریه ش بگیره طلاقش بگیره ،سرتو شیره میماله ، اون بین بحث فحش ها داداشم عصبی شده گلدون شکسته دستش با همون پاره شده ،مامانم جارو برداشته گلدون شکسته رو جمع کنه خورده شیشه رو با جارو زده تو سر عروسمون که دست تو باید اونجوری میشد ، کلی حرف زده بهش داداشم هم فحش داده اینا بعد کلی بحث رفتن خونه خودشون ، حالا گفتم چرا یهویی اینجوری پریدن به شما چیشده مگ؟؟؟؟ هستید بقیه رو بگم؟
اینجا نظر دادم چون استارتر تاپیک نظر خواسته بود . نرفتیم در خونش نظرمونو بکوبیم تو صورتش خدایا شما ک ...
منم خوشحال میشم منو ریپلای نکنی چون منم حالم بده میشه با آدمای بیشعوری مثل شما هم کلام بشم استارتر اینجا موضوع رو مطرح کرده و راهنمایی خواسته، که شما چرا و پرت گفتید که دخالت نکنید بذارید هر کی هر گهی دوست داره بخوره آره پس فردا برن از این روابط هم به زنازاده پس بندازن بشه مثل شما،بی بند و باری رو رواج بده دیگه منو ریپلای نکنی روشن فکر مغز پوسیده
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
منم خوشحال میشم منو ریپلای نکنی چون منم حالم بده میشه با آدمای بیشعوری مثل شما هم کلام بشم استارتر ا ...
الان به مادر من تهمت زدی ؟؟؟
اگر نتونی این حرفتو اثبات کنی خودت میدونی
@niniyar کامنت این خانوم و این تاپیک رو حق ندارید پاک کنید . چون ایشون به خاطر تهمت های مکرر روابط نامشروع به شخص من و تهمت زنازادگی باید پاسخگوی مراجع قضایی باشن 👌🙏
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد