2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله من

خواهرم میخواد برای مهریه اش اقدام کنه . پول وکیل نداره خودش میخواد بیفته دنبالش . میخواد از طریقی اقدام کنه که شوهرش متوجه نشه مهریه رو میخواد اجرا بزاره چون بفهمه یه ماشین داره که یا میفروشه یا از پارکینگ درش نمیاره که توقیفش نکنن . اگر بفروشش باید بیفتیم دنبال اثبات فرار از دین . و یه مورد دیگه اینکه خواهرم میخواد مهریه اش رو اجرا بزاره و شاغل هم نیست میخواد از طریقی اقدام کنه که هزینه نداشته باشه .

من قبلا توسط وكيل

روندش رو میدونی ؟ 

زمانی که اقدام کردین واسه مهریه قبل توقیف اموال شوهرت فهمید که واسه مهریه اقدام کردی ؟ مثلا پیعام براش ارسال شد ؟ 

چون بفهمن انتقال میدن به کس دیگه ای بعد باید بیفتی دنبال اثبات فرار از دین

سوالتون؟ آقا هستم

خواهرم میخواد برای مهریه اش اقدام کنه . پول وکیل نداره خودش میخواد بیفته دنبالش . میخواد از طریقی اقدام کنه که شوهرش متوجه نشه مهریه رو میخواد اجرا بزاره چون بفهمه یه ماشین داره که یا میفروشه یا از پارکینگ درش نمیاره که توقیفش نکنن . اگر بفروشش باید بیفتیم دنبال اثبات فرار از دین . و یه مورد دیگه اینکه خواهرم میخواد مهریه اش رو اجرا بزاره و شاغل هم نیست میخواد از طریقی اقدام کنه که هزینه نداشته باشه.

الان برای استعلام و توقیف اموال و گرفتن مهریه باید چکار کنه ؟ ممنون میشم اگر اطلاعی دارین راهنمایی بفرمایین.

خدا خیرت بده میشه راهنمایی کنی از کجا باید اقدام کنی ؟ هیچی نمیدونم

من وکیل برام انجام داد عزیز.ولی قبلش هیچی به طرف نگین برای من چون میدونست میخوام اقدام کنم خونه شو زد بنام یکی دیگه..!!