2777
2789
نه کارمند نیست . یعنی شما بیخیالش شدی ؟ من از صبح دارم دق میکنم .این هم پول خواهرم رو کشید بالا هم ا ...

نه بیخیال که نشدم ولی فعلا صبرکردم

غصه نخورید اینقدر اینا همه حکمت خداست هیچی دست ما نیست خدابخواد همچی درست میشه از کجا معلوم اموالی که با سیاست زده به نام یکی دیگه بمونه براش

آدم ظالم بالاخره تقاص کاراشو پس میده هرچند دیرررررر

من بدشانسی هم اوردم سامانه موقع توقیف خطای سیستمی داده خونه رو توقیف نکرده،بعدش هم نفروخته چک کشیده ...

چه ادم پدر سوخته ای هست . من از یه وکیل شنیدم میگفت بعصی مردها نمیان اموالشون رو بزنن به نام فرد دیگه ای که زن بیفته دنبال فرار از دین و اثبات معامله صوری . چون فرار از دین جرمه و جریمه و زندانی داره . میان به یه اشنایی چک میدن میزارن برگشت بخوره بعد طرف میره شکایت میکنه و اموال رو توقیف میکنه . قانونن اولویت پرداخت بدهی با کسیه که زودتر مطالبه کرده . 

ان شاءالله که این پولا میشه بلا میفته تو زندگیشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بیخیال که نشدم ولی فعلا صبرکردمغصه نخورید اینقدر اینا همه حکمت خداست هیچی دست ما نیست خدابخواد هم ...

نمیتونم عصه نخورم خواهرم رو میبینم قلبم درد میگیره . از اون‌موقع که فهمیدم روزی چند بار پانیک میشم. 

فعلا که اون خوششه . 

نمیتونم عصه نخورم خواهرم رو میبینم قلبم درد میگیره . از اون‌موقع که فهمیدم روزی چند بار پانیک میشم. ...

چندساله ازدواج کردن؟ ناراحت نباشید توکل بر خدا انشاالله حل میشه مشکلشون🥺

خواهرم میخواد برای مهریه اش اقدام کنه . پول وکیل نداره خودش میخواد بیفته دنبالش . میخواد از طریقی اق ...

نیازی به وکیل نیست

سند ازدواج و مدارک هویتی دستش باشه تشریف ببره دفتر قضایی اونجا راهنمایی هم میکنن

لطفا در ریپلی کردن ادب را رعایت کنید

چه ادم پدر سوخته ای هست . من از یه وکیل شنیدم میگفت بعصی مردها نمیان اموالشون رو بزنن به نام فرد دیگ ...

تا یک عدد خونه و ماشین و اینجور چیزا اصلا توقیف هم نمیشه طرف درخواست اعسار میده اگه دارایی زیادی داره میتونید سریع و نقدی بگیری وگرنه اقساط میشه احتمالا

ممنونم . یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم این رو هم راهنمایی بفرمایین . خواهر من قبل ازدواج یه ماشین ...

نه این مدرک نیست دادگاه فقط به مدرک ثبت شده در ثبت اسناد نگاه میکنه باید میبرد دفترخانه اینو ثبت میکرد

تا یک عدد خونه و ماشین و اینجور چیزا اصلا توقیف هم نمیشه طرف درخواست اعسار میده اگه دارایی زیادی دار ...

میشه مال از این پدر سوخته ها گرفت . اینا اگر میخواستن چیزی به زن بدن نمیرفتن انتقال بدن به کس دیگه ای.