2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون توضیحی داره که مفصله فردا خدمتتون عرض میکنم

ممنونم . یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم این رو هم راهنمایی بفرمایین . 

خواهر من قبل ازدواج یه ماشین داشت به نام خودش.

بعد  ازدواج اومدن تو خونه پدرم زندگیشون رو شروع کردن . یه مدت بعدماشین رو فروخت یه مقدار شوهرش گذاشت روش و یه خونه ۳ دنگ ۳ دنگ خریدن و دادن مستاجر .

یه سال بعدش شوهرش اومد گفت بیا خونه رو بفروشیم یه مقدار بزاریم روش یه خونه بزرگتر بخریم . خواهرم هم قبول میکنه خونه رو میفروشن ولی شوهرش نه خونه میخره و نه سهم خواهرم رو میده و میگه یه جا سرمایه گذاری کردم . خواهرم یه دست نوشته داره که دست خط خودش که نوشته شوهرش باید تا فلان تاریخ فلان مبلع  بهش بده اون هم امضا کرده . اثر انگشت نداره و نوشته نشده این پول بابت چیه . فقط خواهرم نوشته پولم رو تا فلان تاریخ باید پس بدی اون هم فقط امضا کرده . 

الان راهی هست بتونه اون پولی که برای خرید خونه بهش داده رو پس بگیره؟

من وکیل برام انجام داد عزیز.ولی قبلش هیچی به طرف نگین برای من چون میدونست میخوام اقدام کنم خونه شو ز ...

ما که اصلا باهاش ارتباط نداریم .ولی شنیدم زمانی که درخواست بدی همون اولش براش ابلاعیه میره که ظرف ۱۰ روز باید مهریه رو تعیین تکلیف کنه . 

از این جهت میگم راهی هست که این ابلاعیه نره براش ؟ 

بعدش شما چکار کردی ؟ 

میشه فردا دقیق تر و با حوصله تر جواب سوالارو بدم؟

سلام وقت بخیر . خواهرم از پلیس +۱۰  سوال کرده که ببینه اون ماشینی که زیر پاش هست به نام کیه متوجه شده به نام خواهرش زده . ولی نمیدونه چه تاریخی انتقال داده.

اگر بیشتر از یک سال باشه میشه کاریش کرد؟

من وکیل برام انجام داد عزیز.ولی قبلش هیچی به طرف نگین برای من چون میدونست میخوام اقدام کنم خونه شو ز ...

سلام. ما هم متوجه شدیم ماشینش رو به نام خواهرش زده ولی نمیدونیم چه تاریخی انتقالش داده . 

شما بعد اینکه به نام فرد دیگه ای زد تونستی کاری بکنی؟

سلام. ما هم متوجه شدیم ماشینش رو به نام خواهرش زده ولی نمیدونیم چه تاریخی انتقالش داده . شما بعد این ...

طرف من با معامله صوری خونه رو زده بنام یکی دیگه

وکیل گفت احتمالش هست بشه ثابت کرد ولی خب احتمالش کمه.چه مدت قبل زده بنام خواهرش؟

سلام. ما هم متوجه شدیم ماشینش رو به نام خواهرش زده ولی نمیدونیم چه تاریخی انتقالش داده . شما بعد این ...

آها حواسم نبود گفتید که اطلاعی ندارین چه تاریخی بوده و خب این یکم سخته..بنظرم اینکه میگن یکسال میشه اموال رو برگردوند نمیشه زیاد روش حساب کرد

شغلش آزاده؟اگر کارمند باشه میتونید حقوقش رو توقیف کنید

طرف من با معامله صوری خونه رو زده بنام یکی دیگهوکیل گفت احتمالش هست بشه ثابت کرد ولی خب احتمالش کمه. ...

نمیدونم کی زده . چرا اثباتش سخته ؟ اگر پول رد و بدل نشده باشه میشه ثابت کرد . برای شما کی انتقال داده؟ 

بالاخره اگر خونه رو به فرد دیگه ای فروخته باشه پولش رو گرفته . اون پول رو چکار کرده ؟ 

آها حواسم نبود گفتید که اطلاعی ندارین چه تاریخی بوده و خب این یکم سخته..بنظرم اینکه میگن یکسال میشه ...

نه کارمند نیست . یعنی شما بیخیالش شدی ؟ 

من از صبح دارم دق میکنم .این هم پول خواهرم رو کشید بالا هم اموال خودش رو انتقال داده . کار هم نداره که حقوقش رو توقیف کرد . هم کلی باعث صرر و زیان پدرم شده . 

خدایا شدی خدای ظالما، خدا اگر جای حق نشسته باید جواب اینا رو بده

نمیدونم کی زده . چرا اثباتش سخته ؟ اگر پول رد و بدل نشده باشه میشه ثابت کرد . برای شما کی انتقال داد ...

من بدشانسی هم اوردم سامانه موقع توقیف خطای سیستمی داده خونه رو توقیف نکرده،بعدش هم نفروخته چک کشیده یکی دیگه توقیفش کرده