2777
2789
منو جا انداختین کلا هرچی ازم حسدمکینین میشه بگین؟ بعد سجاد حسش بهم عاشقانه هست؟ ایا دوست داره پارتنر ...

یکم آشفتگی دارین خواب های آشفته بگم بهتره ،خیلی وقته یه خواسته قلبی دارین که تو وعده دو مثل معجزه اتفاق میوفته با نذر و نیاز ،راجب سجاد هنوز یکم فکرش درگیره ولی به سمتت قدم بر میداره

این قافله عمر عجب میگذرد:)⁦⏳📅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم آشفتگی دارین خواب های آشفته بگم بهتره ،خیلی وقته یه خواسته قلبی دارین که تو وعده دو مثل معجزه ات ...

میشه جواب منم بدی 

حست میگه بابام کی خونه میخره 

ممنون میشم بگی

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ممنون ینظرت دیدار چطور میگذره؟

اول دیدار سکوت و احتیاط

وسط دیدار نگاه‌ها سنگین‌تر از کلمات

پایان دیدار گرمی و کشش پنهان مثل چیزی که دیر یا زود باید آشکار بشه

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

سلام عزیزم 🌹می‌پرسی کی در موردت کنجکاو نیست؟ حس می‌کنم کسی که باید باشه، خودش رو عقب کشیده، یا از ت ...

سلام عزیزم میشه بگید تکمیل ظرفیت فرهنگیان این ماه برگزار میشه یا دی  و این که مژگان قبول میشه تو تکمیل ظرفیت فرهنگیان

یکم آشفتگی دارین خواب های آشفته بگم بهتره ،خیلی وقته یه خواسته قلبی دارین که تو وعده دو مثل معجزه ات ...

خیلی ممنونم. وعده دو ممکنه ۲ هفته دیگه باشه؟ حداکثر چقدر دیگه؟ دقیقا خیلی دعا و نذرو نیاز کردم 

بعد گفتین سجاد ذهنش درگیره، درگیر خانمی که قبلا بوده باهاش؟ قصدش این هست توی طولانی مدت ازدواج کنیم؟ 

سلام عزیزم میشه بگید تکمیل ظرفیت فرهنگیان ۴۰۴ این ماه برگزار میشه یا دی  

و این که مژگان خاهرم تو تکمیل ظرفیت قبول میشن؟

حست میگه سال دیگه دانشگاهی که میخوام و قبول میشم و میرم دانشگاه؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

سلام گلم صد درصددلم پسر میخواد نفهمیدم ینی باردارم یانه

اگه پسر میخوای و به دلت افتاده احتمالش زیاده پسر بشه

دوست من دلش پسر میخواست و پسر شد

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

سلام عزیزم درمورد کسی که دوسشدارم چی حس میکنی؟

وارد رابطه میشیم؟