نتبتاززاهبیعغffdhhff مدیر عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 2226 عنوان حس ششم ها چرا نمياين تاپيك من🤌💔 | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 121 پست سوال دارم 1404/09/11 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9711 اول دیدار سکوت و احتیاطوسط دیدار نگاهها سنگینتر از کلماتپایان دیدار گرمی و کشش پنهان مثل چیزی که د ... عزیزم سمیراومجیدطلاق گرفتن ایادوباره بهم برگشت دارن زندگی میکنن ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
گلسمی عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 12292 عهع عهههدرخدمتم بگوووو به نظرت طلاق میگیرم؟ شوهرم خیانت میکنه؟
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 656 امیر برمیگرده پیش لیدا، برگشت دارن؟ احتمالش هست ولینه مثل قبل پر شور مهربون سایتتونم
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 656 عزیزم سمیراومجیدطلاق گرفتن ایادوباره بهم برگشت دارن زندگی میکنن ؟؟؟ حس میکنم نهولی اگه یه طرف بخواد آره میتونه علاقه رو زنده کنه مهربون سایتتونم
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 656 به نظرت طلاق میگیرم؟ شوهرم خیانت میکنه؟ شک و تردیده مهربون سایتتونم
عشقولیشم عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2942 اگه پسر میخوای و به دلت افتاده احتمالش زیاده پسر بشهدوست من دلش پسر میخواست و پسر شد انشالله خدا از دهنت بشنواه
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 656 انشالله خدا از دهنت بشنواه ایشالا یه پسر سالم و عاقبت به خیر و گوگولی اوخعییی ندزدمش ازتتت؟ مهربون سایتتونم
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9711 حس میکنم نهولی اگه یه طرف بخواد آره میتونه علاقه رو زنده کنه عزیزم مجیدازدواج مجدداره خوشبخت میشه ؟سمیراازدواج مجدداره خوشبخت میشه ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 656 عزیزم مجیدازدواج مجدداره خوشبخت میشه ؟سمیراازدواج مجدداره خوشبخت میشه ؟؟؟ مجید راه ازدواج دوباره براش بازه خوشبختی اما به انتخاب درستش گره خوردهسمیرام نشونهها میگن ازدواج دوباره داره خوشبختیش بیشتر از دل آرام و صبر میاد و آرمش خوش داره مهربون سایتتونم
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9711 مجید راه ازدواج دوباره براش بازه خوشبختی اما به انتخاب درستش گره خوردهسمیرام نشونهها میگن ازدواج د ... فدات شم ممنون جواب دادی سمیرابه نظرت ازدواج دومش بهترمیشه یاوقتی بامجیدبود؟؟؟بچه هاباکی میمونن ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 656 فدات شم ممنون جواب دادی سمیرابه نظرت ازدواج دومش بهترمیشه یاوقتی بامجیدبود؟؟؟بچه هاباکی میمونن ؟؟؟ حس ششم میگه ازدواج دوم سمیرا آرومتره ایشالا با مجید بیشتر کشمکش بودبچهها هم بیشتر پیش مادر میموننموفق باشی عزیز التماس دعا مهربون سایتتونم
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9711 حس ششم میگه ازدواج دوم سمیرا آرومتره ایشالا با مجید بیشتر کشمکش بودبچهها هم بیشتر پیش مادر میمون ... ممنون عزیزم جواب دادی❤️❤️❤️❤️❤️ ازلحاظ مالی واخلاقی میگم همسردومش بهتریانه ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 656 ممنون عزیزم جواب دادی❤️❤️❤️❤️❤️ ازلحاظ مالی واخلاقی میگم همسردومش بهتریانه ؟؟؟ حس ششم میگه همسر دوم از نظر مالی سبکتر و بازتره و از نظر اخلاقی آرومتر و صبورتر و البته جنتلمن تر مهربون سایتتونم
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9711 حس ششم میگه همسر دوم از نظر مالی سبکتر و بازتره و از نظر اخلاقی آرومتر و صبورتر و البته جنتلمن تر عزیزم سبکتریعنی چی خدانکشتت یعنی وضع مالیش بدتره ؟؟؟مجیداخه خیانتکاربودیعنی بااون زنه ازدواج میکنه خوشبخت میشه خیلی عذاب دادخیلی باخیانتاش بادوبچه برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️