قرص اعصاب میخورم.یه بار قرصامو قطع کردم حالم خیلی بد شد. تپش قلب و تنگی نفس گرفتم. نمیدونم میتونم باردار شم یا نه. میترسم . دکترم میگه سه ماه اول قطع کن. ولی بعدش باید بخوری. نمیخوام بچه توی شکمم آسیب ببینه. خودم میمیرم برای بچه، دلمم برای دخترم میسوزه. بچم نذر کرده. نمیدونم میتونم یا نه
چه جوری پسرت با دخترت بازی می کنن ؟ دختر اولم4سالشه با دختر دومم10ماهشه نمیسازن با هم
اصلا ب بچه ده ماهه حرفای عاشقانه نزن چون بچ بزرگت حس بدی میگیره همش بگو ابجی کوچولو شبا ک میخابی با من حرف میزنه میگه خیلی ازجیمو دوسدارم هی بگو ازین حرفا ب بچه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرف درست نیست بدتر بچه دچار ابهام و عصبانیت میشه که پس چرا با من حرف نمیزنه
وا بچه ده ماهه نمیفهمه عزیزم و عسلم و اینا رو میشه نگفت میشه لبخند بزنی میشه همش بگی دوستت دارم ابجیتم خیلی دوستت داره مثلا من بجای نی نی با پسرم حرف میزنم خیلی خوشش میاد عزیزم تجربه من اینجوریه از فرزند دوم
به نظر من یک دوماه ده صبر کن از بابت سلامت جنین ولی حتما بیار دختر من ۷ سالسه یه داداش ۴ ساله داره اواییل پشیمون بودم الان خوشحالم چون دخترم دوست واقعی داره