2777
2789
عنوان

دختر هشت سالشه التماس میکنه آبجی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 61 پست
چه جوری پسرت با دخترت بازی می کنن ؟ دختر اولم4سالشه با دختر دومم10ماهشه نمی‌سازن با هم

اصلا ب بچه ده ماهه حرفای عاشقانه نزن چون بچ بزرگت حس بدی میگیره همش بگو ابجی کوچولو شبا ک میخابی با من حرف میزنه میگه خیلی ازجیمو دوسدارم هی بگو ازین حرفا ب بچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی پسر عاقلی بود از اول ولی خب سنشم بالا بود دیگ دقیق هفت شد بچه اومد عب نداره نساختنشون با ...

فاصله سنی دختر هام کمه ولی اصلا با هم نمی‌سازن همش باید یک کاری کنم هر دو راضی باشن 

خواستن توانستن است اگر از نظر پزشکی موردی ندارهو خودتون میدونین ک میتونین مهر محبت کنید مشکلی نداره ...

اگر از نظر جسمی اوکی باشم خودمم دوست دارم.

اصلا ب بچه ده ماهه حرفای عاشقانه نزن چون بچ بزرگت حس بدی میگیره همش بگو ابجی کوچولو شبا ک میخابی با ...

این حرف درست نیست بدتر بچه دچار ابهام و عصبانیت میشه که پس چرا با من حرف نمیزنه 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

اصلا ب بچه ده ماهه حرفای عاشقانه نزن چون بچ بزرگت حس بدی میگیره همش بگو ابجی کوچولو شبا ک میخابی با ...

باور میکنی به دختر دومم زیاد محبت نمی کنم تا اولی حسودی نکنه حتی به ندرت بوسش می کنم که اونم نبینه بازم با هم نمیسازن

فاصله سنی دختر هام کمه ولی اصلا با هم نمی‌سازن همش باید یک کاری کنم هر دو راضی باشن

راستش من خاهرشوهرام فاصله بچ ها کم بود میدیدم بچ چار ساله اصلا دلش نمیخاد نمیسازع میگفتم ولش کن بزار اولی مدرسه ای بشه الان راضیم 

این حرف درست نیست بدتر بچه دچار ابهام و عصبانیت میشه که پس چرا با من حرف نمیزنه

وا بچه ده ماهه نمیفهمه عزیزم و عسلم و اینا رو میشه نگفت میشه لبخند بزنی میشه همش بگی دوستت دارم ابجیتم خیلی دوستت داره مثلا من بجای نی نی با پسرم حرف میزنم خیلی خوشش میاد عزیزم تجربه من اینجوریه از فرزند دوم