دفعه های قبلی که بینمون فاصله میفتاد و حرف نمیزدیم من پیشقدم شدم البته خیلی نامحسوس. ریلز میفرستادم.
الانم دو هفته از اخرین صحبتمون گذشته و میخوام بازم من پیشقدم شم که تکلیفمونو مشخص کنم. چون از طریق فضای مجازی خیلی چراغ سبز میده. بگم یا یه رابطه ی درست ساخته بشه یا همه چی تموم بشه ولی تو این وضعیت بلاتکلیف نباشیم.
تو یک زن زیرک و شجاعی گلم، چون فقط زنان زیرک و شجاع ، شهامت اینو دارن ک اشتباهشون رو بپذیرن و ازش درس بگیرن و تکرارش نکنن💎✨🤍
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
وای راست میگی انگار با حرفات دارم به خودم میام 🤦🏻♀️چقدر بد میشد اگه زنگ میزدمو رسوا میشدمدرخواست ...
قبول کردم گلم 🌺🙏🏻
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
مرسی عزیزم 😍 همینطور که مرحم و امید برای یه دوست مجازی هستی خدا بهت هر چی میخای بده
ممنونم از دعای خیرت گلم 🌹💋
همچنین برای تو نازنین، بهترینها سهم وجود ارزشمندت✨💎