2777
2789
عنوان

قراره من ببازم اون پسر برنده بشه 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 35 پست
فدای یه تار موت، غرورت رو ک بازیابی کنی میتونی بازم حال خوب رو تجربه کنی، قدرت یک زن در غرورشه، فقط ...

آخخخخ غرورمو شکست...وای بخدا اگه تقاص پس نده به خدا شک میکنم...کاش برمیگشتم عقب از اول نگاهشم نمیکردم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخخخخ غرورمو شکست...وای بخدا اگه تقاص پس نده به خدا شک میکنم...کاش برمیگشتم عقب از اول نگاهشم نمیکرد ...

خودت غرورتو شکستی بخاطر ساده دل بودنت ، از اشتباهت درس بگیر و دیگ تکرارش نکن

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اففففرین دقیقا همینجوری شناختمش، چه خوب فهمیدی

پس با تعقیب نکردنش ، بهش رودست بزن! اینقد کیف داره! 😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

فدای یه تار موت، غرورت رو ک بازیابی کنی میتونی بازم حال خوب رو تجربه کنی، قدرت یک زن در غرورشه، فقط ...

غرورمو یا عشق رو انتخاب کنم

چون خیلی دوسش دارم ترس از این دارم که یک روزی پشیمون شم بگم کاش زنگ میزدم که حسرت به دلم نمونه

پس با تعقیب نکردنش ، بهش رودست بزن! اینقد کیف داره! 😉

همش میگم برا بار اخر شانسمو امتحان کنم شاید دوسم داره شاید غرورش نمیذاره جلو بیاد منتظر منه، والا همش آهنگه برگرد رو ریپست میکنه

غرورمو یا عشق رو انتخاب کنمچون خیلی دوسش دارم ترس از این دارم که یک روزی پشیمون شم بگم کاش زنگ میزدم ...

میخوای یه حقیقتی رو بدونی؟؟؟ 

فداکاری های تو و پیشقدم شدنهای تو و ابراز عشق و علاقه کردنهای تو ، هیییییییچ تاثیری در عاشق کردن یک مرد نداره! 

ب جای شکستن غرورت، یاد بگیر ک با حفظ شأن و ارزش و غرورت ، توجه یک مرد رو جلب کنی! چون مردا تحت تاثیر نفوذ و قدرت و غرور و گرانبهایی یک زن قرار میگیرن، ن تحت تاثیر ضعف و قربانی بودن یک زن! 

کتاب زنان مردان را ازدست میدهند چرا رو بخون تا دلیلش رو بهتر بدونی و مردها رو بهتر بشناسی

تو چقدر خوبی...دقیقا حرفات درسته

خوبی از خودته گلم💋✨😘

فدات💎🌹

همش میگم برا بار اخر شانسمو امتحان کنم شاید دوسم داره شاید غرورش نمیذاره جلو بیاد منتظر منه، والا هم ...

اون فقط فهمیده ک چطوری میتونه بازیت بده و تو دلش بهت بخنده! همین!