2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 155 پست
خب بچه چه گناهی کرده این وسط تو بازی ما خود شوهرم تواین مدت همگف چند بار اگه نمیتونی بچه رو بده من ن ...

خب فداشم تو که میگی همینطوری بدون اینکه دنبالم نیاد خوتم نمیرم بچه هم خوب افتاده گردن خودت خرجشو پدر بیچاره باید بده رفته دادخواست داده تو نشستی منتظر خب پاشو اول صبح برو یه دادخواستی بنویس که اورده گذاشتت خونه پدرت بابچه بدون خرجی به خاطر یه دعوا ساده دادخواست داده بعد بلاکت هم میکنه تو یاتباید قهر میکردی وقتی میدونستی اینطوریه یا حالا که قهرکردی یه کاری بکن تا فکر نکنه تو اویزون اون هستی

الان اون خرج بچه روهمنداده هیچ تواین مدت رمز کارتی که پیشمه رو هم عوض کرده از عمد اون اصلا پولکی نبو ...

نمیدونم ،فقط حس میکنم میخواد حساب کار دستت بیاد بعد برگرده،خودتم که میگی پول براش مهم نیست،فقط میخواد تو اذیت بشی،ایندفه یکم صبور باش مهرتوفعلا نذار اجرا،اگه کشید به دادگاه بعد بذار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ،فقط حس میکنم میخواد حساب کار دستت بیاد بعد برگرده،خودتم که میگی پول براش مهم نیست،فقط میخوا ...

اواخر دی دادگاه داریم الان خواستم حساباشو مسدود کنم قبل اینک حقوق براش واریز کنن گفتم مسدود کنم الان که نتونه حقوقشو برداشت کنه

خب فداشم تو که میگی همینطوری بدون اینکه دنبالم نیاد خوتم نمیرم بچه هم خوب افتاده گردن خودت خرجشو پدر ...

منم میگم فردا برم مهریه رو بذارم اجرا ولی یطرف میگم بدتر نشده همه چی چون شوهرمخوب بود نخواستم ابنطور از دستش بدم اونم با وجود بچه نمیدونم کدومکار بهتره بذارم اجرا نذارم میترسم بدتر لج کنه

اون درخواست طلاق داده باید مهریتو کامل بده شما درخواست بدی سالی ربع سکه بهت نمیدن راه رو تا آخرش برو ...

یعنی اگه من بذارم اجرا مهریه روکم اقساط میزنن یعنی بذارم با درخواست خودش پیش بریم؟

اواخر دی دادگاه داریم الان خواستم حساباشو مسدود کنم قبل اینک حقوق براش واریز کنن گفتم مسدود کنم الان ...

نه نیفت رودنده لج،صبر کن وقت برا اینکارا زیاده ولی برای زندگی ساختن نه

حساب هاشومسدود میکنن؟ اگه فقط نفقه رو بذارم اجرا

ن فقط مهریه حساب مسدود میکنن ولی دادخواست ثبت کنی سریع همون روز میره رو گوشیش وای من این راهها رو رفتم چند بار شوهرم البته مثل شوهر تو دادخواست نمیداد من قهرمیکردم چون اون همش بیرون میکرد ولی وقتی دادخواست میدادم میافتاد به التماس زنگ زدن پول واریز کردن الان خداروشکر یکی دوسالی دیگ قهر نکردم مشکلاتمون خودمون حل میکنیم براهمین گلم میگم قهر نکن بمون زندگیتو درست کن الان چون حذکتی نمیکنه برو یه دادخواست نفقه بده ببین میترسه یان

ببین به حرف کاربرای این جا گوش نکن که فوری بری مهریتو بزاری اجرا کار بدتر بشه تو فعلا هیچ کاری نکن ا ...

خب اون وکیل گرفته که خودش نره دادگاه دیگه فکر نکنم مشاوره رو بیاد الان دوماه سراغی نگرفته کلی خرج داره بچه گفتم بذارم اجرا حساب هاشومسدود کنن نتونه حقوقشو برداشت کنه که حق منوبچه هس ولی یه قرون هم نفرستاد بعد رف رمز کارت یارانه هارو هم عوض کرد نتونم برداشت کنم