2777
2789
عنوان

از اینده میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 34 پست
همش بغض دارم

عزیزم پس درست گفتم افسرده شدی. عزیزم با بچه ات بازی کن.  برو  به خانواده ات سر بزن یا اصلا به خانواده بگو بیان بهت سر بزنن.  دم و بازدم خیلی انجام بده. نفستو ببر داخل و شکمت هم ببر داخل همزمان نفس بیار بیرون و شکمت را رها کن. دم و بازدم خیلی عالیه. انجام بده.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از آینده دنیا و کشورمون میترسم همش میگم یعنی چی میخواد بشه 😩😩دیگه دل و دماق هیچ کاری ندارم از ت ...

عزیزم از هیچی نترس تا خدا هست. اگه منظورت گرونی . گرونی حتی در آمریکا و اروپا و اسراییل هم بیداد می‌کنه اکثریت مردم آمریکا دارن از آمریکا فرار می‌کنند. باید به خدا توکل کنیم. 

حالا شما ۳۵ سالته و به فکر بچه دومی ، من ۳۵ سالمه و تو آوردن بچه اول تردید دارم.‌

چون منم از آینده ترس دارم ، مخصوصا وضعیت مملکتمون 

امروز میخوندم آلودگی هوا روی زنان باردار خیلی تاثیر  بد میزاره و باعث افزایش تولد بچه های اوتیسم میشه ، باعث کوتاهی آلت تو نوزادان پسر میشه و.... 

خیلی آسیب ها داشت که از حوصله خارجه ... 

میگم تو این وضعیت بیخیال بچه آوردن بشم 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
حالا شما ۳۵ سالته و به فکر بچه دومی ، من ۳۵ سالمه و تو آوردن بچه اول تردید دارم.‌چون منم از آینده تر ...

عزیزم درست  آلودگی  بد اما شما خبر رسانه ها باور  نکن.چون اکثریت. رسانه ها برای مافیا پزشکی کار میکنند. 

حالا شما ۳۵ سالته و به فکر بچه دومی ، من ۳۵ سالمه و تو آوردن بچه اول تردید دارم.‌چون منم از آینده تر ...

عزیزم خیلی ها دارن توی همین آلودگی هوا  بچه دار میشن و من ندیدم. کسی چیزی که شما گفتی. بهش دچار شده  باشم خلاصه بگم. هرچیزی باور نکن. درست آلودگی هوا بد و باید مراعات کنیم.  

اره دیگه باعث اوتیسم میشه ممم میگم نشستم راحت حوصله دارم بخدا

عزیژم تاثیر دارع باعث اوتیسم میشه درست میگه

عزیزم . من در کانال ایتا هستم که  در اون کانال در مورد مافیا پزشکی همه چی فهمیدم و همه چی در مورد  مافیاپزشکی و   دروغی که به خورد مردم میدن می‌دونم. باورت میشه. من سرماخورده  بودم . اما اصلا دکتر  نرفتم میدونستم اگر دکتر می رفتم حتما امپولهاشون بهم میزدن تاجیب ما مردم خالی کنند ولی من نرفتم.تو خانه موندم آب جوشیده کمی نمک دریا و کمی سرکه سیب طبیعی مخلوط کردم در  روز چند بار انجام میدم. هر روز انجام دادم کامل خوب شدم .  در مورد شیوع انفلونزا هم به دروغ بزرگه .  از دانش آموز ها دو سه نفر مریض میشن مافیا پزشکی به دروغ میگن اکثریت مریض شدن اون هم به انفلونزا. به نظرت برای چی ؟ برای اینکه مردم برن امپولهاشون بزنن جیبی ما مردم خالی کنند . به بهانه سردی و غیره همش دارن تعطیلی میکنند می‌دونی این تعطیلی چقدر به ضرر کشور و به ضرر ما  مردم. باور کنید حتی همین  انفلونزا  به راحتی قابل درمان و اصلا نیاز به آمپول هم نمی‌خواد اما اینها می‌خوان جیب ما مردم خالی کنند.

عزیژم تاثیر دارع باعث اوتیسم میشه درست میگه

شما حرف منو باور نداری بود به اون کانال در ایتا نگاهی بکن و ببین دیگران در مورد تجربه هاشون چی گفتند و بعد. ببین که مافیا پزشکی چه دروغهایی بهشون گفته بودن.

شما حرف منو باور نداری بود به اون کانال در ایتا نگاهی بکن و ببین دیگران در مورد تجربه هاشون چی گفتند ...

عزیزم ایتا که برای خودشون هست و معلومه که این وضعیت اسفباری که توش زندگی میکنیم رو تاثیراتش رو ناچیز نشون میدن  

شاید منابعی که من میخونم همه حرفاشون درست نباشه ، ولی ایتا اصلا برنامه خوبی برای تایید حقیقت نیست چون برنامه برای خود حکومت هست و قصد لاپوشانی دارند . 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
عزیزم ایتا که برای خودشون هست و معلومه که این وضعیت اسفباری که توش زندگی میکنیم رو تاثیراتش رو ناچیز ...

عزیزم نگو‌ ایتا برای خودشون به نظرت ایتا برای مافیا پزشکی؟؟

اتفاقا اون کانال به خاطر این که حقیقت می‌گفته چند بار.  بستند و علیه ان آقا. شکایت کردن اما در دادگاه حقیقت گفته های اون کانال مشخص شد  و مجبور شدن  کانال باز کنند.  پس لطفاً به دیگران تهمت نزن.  اون کانال بدون هیچ چشم داشتی داره به مردم کمک می‌کنه که  بدون هزینه ای. خودش درمان بکنه .

عزیزم نگو‌ ایتا برای خودشون به نظرت ایتا برای مافیا پزشکی؟؟ اتفاقا اون کانال به خاطر این که حقیقت م ...

نه من منظورم در رابطه با تاثیرات الودگی هوا بود ، گفتم اگر کانالی که شما میگی ، میگه الودگی همچین تاثیراتی نداره دروغ میگه 

عزیزم ایتا که برای خودشون هست و معلومه که این وضعیت اسفباری که توش زندگی میکنیم رو تاثیراتش رو ناچیز ...

عزیزم شما بدون دیدن اون کانال. چطور اون کانال قضاوت میکنید کار خوبی نیست عزیزم.  شما اول یه بار اون ببین تجربه های دیگر مردم بخون و ببین و بعد بیا نظرت بگو . والله خوب نیست. چون ایتا است میگی یعنی ایتا بده ؟  اتفاقا افرادی که دلسوز مردم و برای مردم در ایتا کار میکنند خیلی  اذیت میکنند.اما اونها  با این که اذیت میشم ولی به کارشون جهت کمک به مردم ادامه دادن و میدن.  اگه فکر می کنی فضاهای مجازی که برای اسراییل و آمریکا و حشو های عربی و ا روپایی کار می کنندضد ایران هستند اینها امن هستند باید بهت بگم سخت در اشتباهی. والله تنها فضای مجازی که توش راحتم. فضاهای مجازی داخلی هستند .  من هر چه فضاهای مجازی خارجی بود از موبایلم. پاک کردم و از شرشون راحت شدم. چون. در اون فضاهای مجازی خارجی همش. دروغ علیه ایران. و   علیه رهبر ایران میکنن. الان خود  تحایکرعا معروف آمریکایی هم گفتن حق با ایران و رهبر ایران . اگه ما هم جای ایرانیها بودیم اصلا به آمریکا اعتماد نمی کردیم.  این خود تحلیجرهای معروف آمریکایی میگه و حتی گفت.  ما آمریکایی‌ها  خیانت   می کنیم .و این خیانت ربطی به ترامپ نداره و گفته  این خیانت در تاریخشون  است.   حتی  یکی از اوکراینی‌ها گفت باورم نمیشه  که این دارم میگویم  که حق با رهبر ایران است آمریکا حتی به دوستانش خیانت می‌کنه.