2777
2789

از ۴۸ کیلو شدم ۴۱الانم انگارچن کیلو لاغرترشدم

فکرکنم۳۹ شدم

لباساتو تنم زار میزنه😭😭😭

همه شلوارام کمرشو یاتامیزنم یا کمربند میبندم

حتی شلواری سایز من پیدانمیشه

حتی لباس زیرهم واسم گشاده

همه چی توتنم زارمیزنه بمیرم راحت بشم

امشب رفتم لباس فروشی پرو کنم

حالم بدشد هیکلمو توآیینه دیدم

کوچیکترین سایز شلوارم کمرش واسم بزرگ بود ۱۰ تالباس پوشیدم همه گشاد بود توتنم مغازه داره خنده ش گرفته بود باورش نمیشد هیچی سایزم نیس

الانم که بابام داره زن میگیره غذاهم کمترمیخورم اونم تنبله هیچی درست نمیکنه چون رژیم داره

دیگ اون آزادی قبلی توخونمون تموم میشه نمیدونم چه غلطی کنم

بااین شرایط همه چربی های بدنمو ازدست دادم فقط استخونام مونده

پشت کنکورم هستم هیچی نمیخونم فقط حرص میخورم

سلام عزیزم هر روز شیربادوم بخور،طرز تهیه شو از گوگل سرچ کن...صبحها انجیر خشکی که شب قبل تو آب خیس کردی بخور بین هفت تا ده عدد هر روز... ۵ عدد زیتون بخور هر روز...هر روز ۲۱ مویز بخور...انشاا... که وزنت میرسه بالا ...من خودم ۴۰ کیلو بودم ولی الان بعد زایمانم ۵۶ کیلو هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشقم سیب زمینی آبپز تخم مرغ آب پز ارده و شیره چاق کننده هستن استرستم کم کن به این فکر کن همه چیز موق ...

مرسی

انقد بدبختی دارم که فکر میکنم آینده خوب هیچ وقت درکار نیس

معده مم عصبیه

کاش چشمامو میبیستم به چن سال قبل برمیگشتم😓

سلام عزیزم هر روز شیربادوم بخور،طرز تهیه شو از گوگل سرچ کن...صبحها انجیر خشکی که شب قبل تو آب خیس کر ...

با همین روشایی که گفتین چاق شدین؟قرصی مصرف نکردین؟میخوام برم شیرخشک بخرم یا سرلاک

مرسیانقد بدبختی دارم که فکر میکنم آینده خوب هیچ وقت درکار نیسمعده مم عصبیهکاش چشمامو میبیستم به چن س ...

گل قشنگم خیلی زود میگذره اکثرمون داریم شرایط خیلی بد رو تجربه میکنیم ولی جلوی فامیل نمیگیم که پشت سرمون چیزی نگن فقط به خدا نزدیک شو نماز اول وقت بخون زیارت عاشورا سوره یوسف ذکر استغفار همشون حل میشن ازدواج خوبی هم در آینده خواهی داشت

واسه معدتم یا دستور بارهنگ و عرق نعنارو سرچ کن اینترنت توضیح داده انجام بده خوب میشی یا به دکتر درستکار (شمارش نت هست)زنگ بزن یک شنبه ها رایگانه بقیه هفته ویزیتش ۸۰ تومن اون راه حل دقیق بهت میگه

عزیزم فقط با روش درست چاق شو مثل من حماقت نکن

بیا تاپیکم بخون بلایی که قرص و پودر چاق کننده به سرم آورده

هزار بار گفتم کاش لاغرمردنی بودم ولی این مشکل نداشتم

بعدش با تغذیه درست چاق شدم

تو بقیه پست ها تو همون تاپیک یکی پرسیده چجوری چاق شدم نوشتم براش برنامه ام رو

برو بخون بلکه کمکی شد برات

با همین روشایی که گفتین چاق شدین؟قرصی مصرف نکردین؟میخوام برم شیرخشک بخرم یا سرلاک

عزیزم هیچ چیز به تنهایی چاق کننده نیس

کالری روزانه تو بالا ببر

برنامه مانکن نصب کن مشخصات تو بزن بیاره که روزانه چقدر کالری مصرف کنی

گل قشنگم خیلی زود میگذره اکثرمون داریم شرایط خیلی بد رو تجربه میکنیم ولی جلوی فامیل نمیگیم که پشت سر ...

خداخیرتون بده❤❤

نمیدونم چرا ولی بعد ازخوندن کامنتتون حس خوبی گرفتم

دکتردرستکار برای مشکل معده م ؟ اسمشون چیه؟آخه توگوگل زدم بالا نیاورد

خداخیرتون بده❤❤نمیدونم چرا ولی بعد ازخوندن کامنتتون حس خوبی گرفتمدکتردرستکار برای مشکل معده م ؟ اسمش ...

فدات بشم

مطمئن باش به خدا نزدیک شی کارهایی که گفتم بکنی بهترین آینده در انتظارته اصلا این روزهاتو در آینده یادتم نمیاد حتی

دکتر علی آراسته ببخشید اسمش رو اشتباه گفتم سرچ کنی گوگل لینک ایتاش هم میاد آدرس و شماره هم زده