2777
2789

بخاطر بی اعتماد ب نفس بودن چند سالی هست که درگیر این مسئله شده و با پسر ها و مردها میره خونه خالی و جنگل و باغ و اینا

پول هم نمیگیره

بهم گفت احساس بی ارزش بودن میکنم چیکار کنم ک بتونم از این منجلاب بیرون بیام

شما پیشنهادی دارید کسی ک اینقدر بی قید و بند زندگی کرده بتونه خودش رو جمع کنه ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐پولم نمیگیره ؟! صلواتی ؟! بعد این کارش چ ربطی به اعتماد بنفس داره ؟!

گفت پول ندارم قیافه م رو عمل کنم پسر ها برام ارزش قائل بشن خودشون بیان دنبالم میره تو برنامه های مجازی نود میده پسر های تحریک میکنه و پول هم نمیگیره چون بخواد هم کسی نمیده چون عمل نداره صورتش

گفت پول ندارم قیافه م رو عمل کنم پسر ها برام ارزش قائل بشن خودشون بیان دنبالم میره تو برنامه های مجا ...

خیلیام هستن بدون عمل قشنگن ، صورتش چ مشکلی داره ؟!

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

اگه هنووووز مریضی های جورواجور نگرفته بخاطر روابط متعدد

همین دلیل خوبیع برای اینکه از صبح تا شب بشینه و خداروشکر کنه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

به خودش قول بده ،توکل کنه توبه کنه ،دست برداره،براخودش مشغولیات درستی جور کنه ،مثل ورزش،مطالعه،حتی ف ...

منم گفتم بهش البته ن اینطوری گفتش ب بقیه دختر ها حسودیش میشه و نمیتونه پسر هایی ک دوست داره رو بدست میاره دوباره شیطان میره تو جلدش و میره با مردها

گفت پول ندارم قیافه م رو عمل کنم پسر ها برام ارزش قائل بشن خودشون بیان دنبالم میره تو برنامه های مجا ...

خب چه کاریه میکنه نمیترسع بلا سرش بیاد؟ چندسالشه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤