2777
2789
عنوان

هجده روزه دارم سریتا میزنم کی مژه هام بلند میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 50 پست
وای سریتا عالیه من هم مژه هم ابروش رو چند ساله دارم استفاده میکنم

وای عزیزم چ خوب اومدی

شما الان چندوقت یکبار به مژه هاتون تقویت مژه میزنید؟

قشنگ همچنان بلند هستن مثل سابق؟

الان دیگه استفاده نمیکنید؟ینی تو این دوازده روز معجزه میشه؟

نه بعد دو دوره که تمام شد حدود ۱۰روزی هست استفاده نمیکنم بله اثرش یک دفعه نشون داده میشه برای من مژه هامو فوق العاده بلند و مشکی کرد اصلا حالت چشمام قشنگ تر شد

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره سریتا بهتر منتها گفتن سریتا بعد قطع ریزش میاره ۲۹۰

میگن نباید یهو قطع کرد

کم کم

البته من قصد ندارم قطع کامل کنم

میگن باید هفته ای یبار بزنی که مشکلی ندارم

این همه پول لوازم ارایشی میدیم چی میشه سالی یکی دوبار اینم بخریم

نه بعد دو دوره که تمام شد حدود ۱۰روزی هست استفاده نمیکنم بله اثرش یک دفعه نشون داده میشه برای من مژه ...

هر دوره چند روز زدید ؟ هرشب؟

واینکه هر یدونه سرم چقد طول میکشه تموم بشه؟

هشت میلی اش رو خریدید؟

اره سریتا بهتر منتها گفتن سریتا بعد قطع ریزش میاره ۲۹۰

دخترا سریتا قلق داره. سه ماه باید مصرف کنید

ماه اول هر شب

ماه دوم دو روز در هفته

ماه سوم یک روز در هفته

این شکلی اصلااااااااا ریزش نداره مثل خودم

میگن نباید یهو قطع کردکم کمالبته من قصد ندارم قطع کامل کنممیگن باید هفته ای یبار بزنی که مشکلی ندارم ...

اره نباید یهو قطع بشه منم اگه از لانبنا نتیجه نبینم سریتا میخرم خواهرم بلک بری خریده فعلا راضی

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

عزیزم میگن قطع کامل نکنیدحداقل هفته ای یکبار بزن حیفه

اره درسته میگن کامل قطع نکنید الانم باید برم بگیرم دوباره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
هر دوره چند روز زدید ؟ هرشب؟واینکه هر یدونه سرم چقد طول میکشه تموم بشه؟هشت میلی اش رو خریدید؟

اره

عزیزم ۸ میلی خریدم

دوره اول دوبار در روز میزدم تقریبا یک ماه شایدم بیشتر برام رفت ولی بار دوم

فقط شب تا شب میزدم با اینکه حجمش مثل اولی بود ولی زودتر تموم شد

وای چخبره😐شما استفاده کردید؟حداقل این سه ماه ارزش داره ؟منظورم اینکه واقعا قشنگ بلند میکنه

من زدم تاثیری ندیدم ولش کردم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من چند ماهه دارم استفاده میکنم. بعد از یک ماه اثرش رو میبینی خیلی خوب میشه امابه مرور بازم برمیگرده مثل قبل. من با اینکه همچنان دارم استفاده میکنم (شاید بعضی شبها فراموش کرده باشم) اما مژه هام مثل قبل شد