2777
2789
عنوان

از اینده میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 34 پست
نه من منظورم در رابطه با تاثیرات الودگی هوا بود ، گفتم اگر کانالی که شما میگی ، میگه الودگی همچین تا ...

نه عزیزم اون کانال در مورد الودگی هوا هم گفت آلودگی هوا. تاثیر بدی بدن می‌زاره و در مورد مضراتش هم گفت. در مورد خیلی چی ها گفت و حتی در مورد راه جلوگیری از بیماری و خیلی چی های دیه و حتی انواع بیماریها را هم درمان کرده 

عزیزم شما بدون دیدن اون کانال. چطور اون کانال قضاوت میکنید کار خوبی نیست عزیزم. شما اول یه بار اون ...

عزیزم من کاری به سیاست ندارم ، امریکا چی‌گفت ، امریکا چی کار کرد و نکرد . و همچنین راجع به استفاده شما از شبکه های مجازی اینوری یا اونوری ... شما مختار هستی از هر چی خواستی استفاده کنی چه داخلی چه خارجی ...

من راجع به الودگی هوا صحبت کردم چیزی که عیان هست و نمیشه بگی همه چیز گل و بلبل هست ، مثل گرونی و تورم که هر روزه توسط‌مردم مشاهده میشه و چیزی برای پوشاندن وجود نداره ‌

طبیعی ترین حق مردم نفس کشیدن تو هوای تمیز و به دور از آلودگی و مازوت سوزی ... طبیعی ترین حق مردم زندگی راحت بدون افزایش قیمت های هر روزه ...

وگرنه مردم براشون مهم نیست کی حاکمشون باشه ، فقط مهم اینه که توانایی داشته باشه آسایش و راحتی رو برای مردم اون مملکت مهیا کنه و مردم با آرامش ازدواج کنن و بچه دار بشن و ..... نه اینکه غصه بخورن خرج ازدواج رو چکار کنم خرج بچه رو چه کنم و....

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کاری به سیاست ندارم ، امریکا چی‌گفت ، امریکا چی کار کرد و نکرد . و همچنین راجع به استفاده ش ...

شما دیدی من چی گفتم در مورد آلودگی هوا  من گفتم اون کامل گفته و در مورد مضراتش  و همچنین خیلی چیزهای دیگه حال ا شما خود مختاری میخوای باور کن میخوای باور نکن عزیزم‌. کسی تو رو مجبور نکرده . کی گفت گل و بلبله ؟ عزیزم مردم اگه براشون آرامش مهم بود طبق  چیزهای که رهبری  گفته رای میدادن. البته این حق  مربوط به خود هر شخصه اما این بدونین رای دادن به یک شخصی که خودش می‌گفت برنامه ندارم و همش نمی تونم نمی دانم مشخص که نتیجه چی میشه اما این که بیاییم انتخاب نادرست خودمون بندازیم گردن. رهبری این گناه کبیره است. طوری هم حرف میزنی انگار رهبر توی جای  خیلی خوب داره نفس می‌کشه بابا رهبر داره همین جای که مردم نفس میکشن همانجا نفس میکشه یعنی به اختصار همان هوا.لطفا انتخاب نادرست خودمون  گردن رهبری نندازیم و همیشه یاد بگیریم و از اشتباهات مون  درس عبرت بگیریم. این که رهبری میگه طبق این چند مورد بس جمهور انتخاب کنید و بعد برخيها   م عمدا میرن به شخصی رای میدن که اون  موردها را شاملش نمیشه   این تقصير  رهبر نيست .اگه پزشکیان  ریس جمهور نمی شد می گفتند رهبری دیکتاتور . و حالا. هم ریس جمهور پزشکیان بازهم میخواهید بندازید گردن رهبری  پزشکیان . را خود مردم انتخاب کردن پس لطفاً اشتباه خودمون بپذیریم. چطور ما توقع از کسی داریم که خودش میگه برنامه ندارم و نمی توانم و.... البته ما داریم چوب  قدر نشناسیمون میخوریم. خدا شهید ریسی عزیز رحمت کنه‌.عزیزم. انتخاب نادرست ما مسبب این آلودگی هوا است. آلودگی هوا به علت ناکارامدی هست حتی قطع آب و برق هم. همین طور ناکارآمدی . یعنی سوء مديريت.   ور در مورد أمريكا  بنده كاري به أمريكا (  ندارم اما  متاسفاته  برخيها  كه در نى مى سايت هستند  أمريكا  را  گل و بلبل  تصور ميكنند.  اگه واقعا أمريكا خوبه چرا مردمش دارن ازش فرار مي كنند  حتى خشكسالى در أمريكا هم  اتفاق افتاده و گرانى و تورم هم بيداد ميكنه اما اونها نميان كه  مشكلاتشون  جاربزنن و پالس ضعف بفرستن .و اگر اسرائيل خوبه جرا در اونجا   صهوينيستها  از اسرائيل فرار ميكنند من نميكم شما ميگي منظورم با برخيهاست  عزيزم بدان كه انتخاب ما تاثير داره. در سرنوشت يك كشور.حتى كساني كه راي ندادن مقصر اين وضعيت نيز هستند  . كتاب حقوق بخر بعد برو در مورد وظائف يك رهبربخون. . خود  أفسر امريكاىى گفت ندادن رأى مساوى با اين است كه دارى به ما پالس  ميدى براى اين كه به كشورت حمله كنيم  مردم  در أمريكا و اروپا همه بايد رأى بدن  بله مردم  در أروبا. وهم أمريكا. اگرراي  ندادن هم أمريكا.  هم  أروبا هيج خدماتي براون كسانى راي ندادن  انجام نميدن.   

شما دیدی من چی گفتم در مورد آلودگی هوا من گفتم اون کامل گفته و در مورد مضراتش و همچنین خیلی چیزهای ...

عزیزم بهتره این بحث تموم بشه چون حرف همدیگر رو نمی فهمیم.

شما دقیقا دارید دوباره بت پرستی رو رواج میدین ، مثل دوران جاهلیت ... 

کسی بگه نسبت دادن تقصیر به کسی گناه کبیره هست ، همون مصداق بت پرستی میشه ، چون هیچ کس هیچ کس مبرا از گناه و اشتباه نیست ، فقط خدا هست که مبرا از هر ناپاکی هست 

حالا نفع شما در این هست که اینطور فکر کنید ،  باشه مسئله ای نیست.

شبتون خوش.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
عزیزم بهتره این بحث تموم بشه چون حرف همدیگر رو نمی فهمیم.شما دقیقا دارید دوباره بت پرستی رو رواج مید ...

بت پرستى جي رواج ميدم.  عزيزم   ريزشها داره صورت ميگيره برخيها دير متوجه ميشن و برخيها زود.  برخيها هم با زدن چكمه دشمن  به أنها و برخيها خودشون نميخوان يعني ميدونن اما خودشون به خواب زدن.  من خدا شكر مى كنم در اين جنگ خدا جشمانم را باز كرد. قبلا مثل شما بودم. متاسفانه برخيها قدر رهبرنميدون  اگر رهبر بنود. بلايي بدتر از غزه سر ما مياورند. همين كسانى كه  بإنيان وضع موجود هستند دستشان با اسرائيل و أمريكا توي بك كاسه است. من هر چقدر بگم فائده نداره شما را هم مي فهمم چون خودم قبلا مثل شما بودم.  عزيزم ديگه به من  پيام نده . برايت ارزوي موفقيت مى كنم  شب خوش