2777
2789
عنوان

تو عقد میخوام جدا شم رابطه داشتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 63 پست

زندگیتو دادی دیگران برات نظر بدن قدش اینقدر کوتاه نیس ببخشید بعد از جدا بشی شاهزاده نمیاد سراغت تورو بگیره نزار دیگران نظر بدن شوهرت فلانه قبل عقد باید میدیدی حالا عقدش شدی پس این چیزها بزار کنار بعضی از مرد ها اهل کادو دادن نیس ولی یک جور دیگه هوای زنشون دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدااااا. خسته شدم بسکه تو این سایت دعا کردم که به دختران این مملکت عقل و شعور بیشتری عطا کن ، طرف نه پول داره نه ماشین نه خونه نه قد و هیکل درست و حسابی و ..... خب شما با چه منطق و توجیهی رفتی زنش شدی ؟ باز خدا رو شکر که تو دوران عقد پشیمون شدی و میتونی جدا بشی 

تا الان که بنده خدا مشکلی نداشته مشکل از پر توقعی توعه 

خرج خونه باید نصف نصف باشه توی این وضع اقتصادی یعنی چی که ۳ شیفت کار کن زندگی مشترک میدونی یعنی چی 

بدبخت کردی یارو رو 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بعد ازدواج فهمیدی خونه و ماشین نداره و بی پوله؟قدش یهو آب رفت؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

تا الان که بنده خدا مشکلی نداشته مشکل از پر توقعی توعه خرج خونه باید نصف نصف باشه توی این وضع اقتصاد ...

پسری که نه خونه داره نه ماشین نه پول چرا باید تو این سن ازدواج کنه؟اینا مشکل نیست؟میشه دقیقا بگی استاتر ازش چی خواست که میگی پر توقعه؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

پسری که نه خونه داره نه ماشین نه پول چرا باید تو این سن ازدواج کنه؟اینا مشکل نیست؟میشه دقیقا بگی است ...

کی الان داره ها؟ کی الان داره؟ مگه چندسالشه که انتظار دارین هم خونه هم ماشین داشته باشه تو خودت میتونی؟ طرف ۴۰ سالشه هنوز نتوتسنه تروخدا جمع کنید خودتونو یکم قیمت دلارو نمیبینید؟ طرف از صبح تا شب بی وقفه هم کار کنه نمیتونه بخره بفهمین اینو ترو خداااا

شوهر ثروتمند و خیانت کار

شوهر معتاد

شوهری که دوست نداشته باشه

محبت رو ازش گدایی کنی

واقعا متاسفم برات

اگه کمک خرجشم باشی هر روز هزار تا سرکوفت میزنی

تا دیر نشده جدا شین با احساسات پسر مردم بازی نکن

ان شاءالله خواستگار دکتر  برات پیدا میشه

عزیرم من اینا رو با ۴۵ سال سن و ۲۰ سال زندگی مشترک 

برات نوشتم

همه اینارو با تمام وجودم لمس کردم

لطفا دلخور نشو ازم

کی الان داره ها؟ کی الان داره؟ مگه چندسالشه که انتظار دارین هم خونه هم ماشین داشته باشه تو خودت میتو ...

شما خودتو جمع کن .نداره ازدواج نکنه صبر کنه به وقتش.اونی هم چهل سالشه و هیچی نداره یه بی  عرضه ست.بشینید خونه ی بابا هاتون از گرسنگی که نمردین زن همچین آدمایی بشین

شما خودتو جمع کن .نداره ازدواج نکنه صبر کنه به وقتش.اونی هم چهل سالشه و هیچی نداره یه بی عرضه ست.بش ...

واقعا بیچاره همسرت نداره ازدواج میکنن باید باهم زندگیو بچرخونن ادمای عادی اینجورین مگر ننه بابای پولدار داشته باشن شما خودت تو اون سن چی داشتی؟ ۴۰ ساله بی عرضس که نداره؟ شما انگار قیمت دلارو نمیبینید الان طرف پیره پیر شده هنوز داره کار میکنه بتونه با این وضع دلار یه ماشین بخره 

متاسفم برای این طرز فکرتون که فقط با جیب ادما ازدواج میکنین نه خودشون نمیگین طرف شخصیتش چطوره اخلاقش چطوره ادم سالمیه فقططططط پول پول پول استاتر داره میگه هر وقت داشته بهش داده گاهی نداشته نتونسته بده 

از کی تاحالا  قد 174کوتاه حساب میشه که ما خبر نداریم اونی قدی که میخوای نرده بان هست .بعد داره میگه اگر کم آوردم کمک کن تو خرج خونه الان فکر کردی غیر منطقی حرف میزنه روز به روز مخارج ها داره می‌ره بالا کمک کنی چه میشه زندگی برای هر دوتاتون خوب میشه اگر خونه خریدی بگو 3دونگ بکنه به نامت والا تو از بس خودت و با دوستات مقایسه کردی به این روز افتادی 

واقعا بیچاره همسرت نداره ازدواج میکنن باید باهم زندگیو بچرخونن ادمای عادی اینجورین مگر ننه بابای پول ...

آروم باش بچه جون

من تو این سن هم ماشین خریدم هم تا دلت بخواد طلا خریدم هم تحصیلات بالا دارم هم پس انداز دلار خریدم.پسری که همسن منه و فقط ول چرخیده خیلی غلط می‌کنه بیاد سمت من بره با یه بی لول در حد خودش ازدواج کنه.البته از من که گذشت من نامزد دارم

آروم باش بچه جونمن تو این سن هم ماشین خریدم هم تا دلت بخواد طلا خریدم هم تحصیلات بالا دارم هم پس اند ...

حالا چون تو خریدی بقیه هم باید بتونن؟ اون موقعی که تو خریدی دلار چند بود الان چنده؟