2777
2789
عنوان

تو عقد میخوام جدا شم رابطه داشتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 63 پست
حالا چون تو خریدی بقیه هم باید بتونن؟ اون موقعی که تو خریدی دلار چند بود الان چنده؟

دلار صد هزار بود

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

حالا چون تو خریدی بقیه هم باید بتونن؟ اون موقعی که تو خریدی دلار چند بود الان چنده؟

اره بقیه باید تلاش می‌کردن .وقتی یه دختر می‌تونه پسر هم باید بتونه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب بعد خونه چند متری خریدین؟

خونه رو قرار نیست من بخرم.وظیفه ای ندارم.

خونه رو قرار نیست من بخرم.وظیفه ای ندارم.

وظیفه رو کار ندارم موضوع الان اون نیست اصلا نمیتونی بخری هر وقت تونستی هم ماشین بخری هم خونه اون موقع حرف بزن 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
جداشو کسی که بخادت بکارت براش مهم نی

این مزخرفات کردید تو گوش چند تا دختر ساده  که رفتن رابطه نامشروع داشتن و الان مثل چی پشیمونن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

زندگی خودت رو با دوستات مقایسه نکن از اولم شرایط مالیشو می‌دونستی .نه خسیسع نه هیزه نه معتاد ..دوستشم که داری .اینا داری کانال برات بفرستم 

اون دوستاتم که میگن مرد باید بالای ۲متر باشه و قیافش مردونه باشه از زندگیت پرت کن بیرون همونا به وقتش به یکی شوهر میکنن که به زور می‌تونه پاشو برسونه به پدال گاز ماشین 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وظیفه رو کار ندارم موضوع الان اون نیست اصلا نمیتونی بخری هر وقت تونستی هم ماشین بخری هم خونه اون موق ...

هر وقت تونستم عین مرد ها خیلی راحت برم سر کار و حقوقم اندازه ی اونا بود خونه هم میخرم اونی که باهاش ازدواج کردم دوتا خونه داره همش هم با زحمت خودش خریده .با همین نرخ دلار و تورم...وقتی همچین پسر هایی هستن دلیلی نداره با کسی که همش ناله می‌کنه وای دلار رفت بالا من از زندگی جا موندم ازدواج کنم