2777
2789
عنوان

خانما قرص آسنترا

196 بازدید | 28 پست

کیا مصرف میکنن؟

من مدتی مصرف میکردم خیلی خوب بود ولی میل جنسی مختل شده بود چون متاهلم خیلی آزار دهنده بود الان حالم بد شده بود این مدت(پرخاش،وسواس فکری،کمی افسردگی)دوباره شروع کردم امروز خوردم چون بنظرم شوهرم اونقدر ارزش نداره ک اعصابم داغون بشه تا اون راحت باشه

راهی بلد نیستید که اون قضیه رو خراب نکنه؟

و اینکه اسنترا گرونه سرترالین ایرانی بخرم تاثیرش بد میشه؟فرقشون چیه

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

زیر نظر پزشک مصرف کنین برای اون مشکلت هم یه دارو دیگه بهت می ده.  

اگه می خواهی اسم داروش برات بفرستم 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همه تاپیکا شده قرص اسنترا🙄

با استارتر نسبتی نداری؟  اون فس فس کنان آمده  شما هم با ناز امدی ! 🤣🤣🤣

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

با استارتر نسبتی نداری؟ اون فس فس کنان آمده شما هم با ناز امدی ! 🤣🤣🤣

اره داریم 

اون خیلی فس فس میکرد را نمیومد 

من تند سریع ناز ناز کنان اومدم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اسنترا قرص برا چی هست؟

برا استرس اظطراب

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

همینی که قبلاً خوردی بخور،اگه قبلا خارجی میخوردی همونو ادامه بده،در ضمن یکدفعه نزار کنار،کم کم

ببین هر شب قد یه استکان عرق رازیانه بخور، به جز ایام پریود، 

عرق رازیانه یا دمنوشش هم خوبه،میل جنسی رو زیاد می‌کنه 

امتحانش کن،ببین به طبیعت می‌ساخت ادامه بده،

چیزایی که هورمون زنانه داره بخور، تو نت سرچ کن ببین چی خوبه

واقعا میل جنسی رو مختل میکنه؟ من مجردم یه مدت میخوردم، فرقی به حالم نداشت در این موضوع،اما آرامش و نشاط خوبی داشتم، ورزش میکردم همه مسابقات فرهنگی رو محل کارم شرکت میکردم، همش در حال شادی و نشاط بودم😂الان کنار گذاشتم ازرخت خواب بزور بیرون میام