2777
2789
عنوان

خانما قرص آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیر نظر پزشک مصرف کنین برای اون مشکلت هم یه دارو دیگه بهت می ده. اگه می خواهی اسم داروش برات بفرستم

اره بفرست

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

برااضطراب واسازی خوبه

نمیدونم عزیزم ولی برای استرس اصلااااا قرص خوبی نیس این برای مشکلات بزرگتریه مثل افسردگی شدید ووسواس فکری وکلا عوارض هم داره این قرصا برای استرس دکتر بری یه چیز کم ضرر ترمیده

اصلا هیچ داروی اعصابی رو نباید قطع کنی یهو بدون اجازه پزشکت.بعد اونم آسنترا تو بروشورش هم نوشته قطعش کنی حالت بد میشه.ایرانیش هم من گرفتم داروخونه گفت خیلی خوبه.ولی هنوز استفاده نکردم.از دکترم میپرسم.چون اون همیشه آسنترا میده.

بعدم داروخونه گفت آسنترا گیر نمیاد.گرون شده

یعنی از قبل هم‌گرون تر؟هر پاکت ۲۰۰ بود

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

منم همین طور اینقدر میل ج نسیم رو کم کرده بود که مثلا همسرم بهم دست میزد ناخودآگاه عصبانی میشدم مثل اینکه یه مرد غریبه اینکار  رو کرده دیگه چون همسرم خیلی ادیت میشد کم کم قطعش کردم  اینجا هم چند بار سوال کردم کسی جواب درستی نداد ولی من شنیدم در کنار آسنترا یه قرص دیگه هم میدن که میل ج نسی کم نشه ولی چون دکتر خودم مرده روم نمیشه بهش بگم  تورو خدا اگر راه‌کار پیدا کردی به منم بگو

بعضی وقتا که عصبانی میشم میگم‌گور بابای شوهر برو بخور

ولی چون شروع و قطع کردنش عوارض زیادی داره این کارو نمی کنم ولی مدتی که می خوردم خیلی خوب بود الان استرس دارم تپش قلب دارم عصبانی که میشم لرزش بدن هم میگیرم اینقد سر بچه ها داد میزنم  خودم خجالت میکشم ولی واقعا دست خودم نیست از اون طرفم همسرم رو دوست دارم اونم متاسفانه گرم مزاجه

منم همین طور اینقدر میل ج نسیم رو کم کرده بود که مثلا همسرم بهم دست میزد ناخودآگاه عصبانی میشدم مثل ...

منم شوهرم گرم مزاجه واقعا به مشکل خوردیم تازه من بهش نگفته بودم ک تاثیر قرصه یا این قرصا واسه چیه

واسه همینم نمیرم دکتر برم میفهمه اصلا این مشکلمو بهش نگفتم 

همینجا تو تاپیک یه کاربر صفحه اول عکس یه قرص گذاشته ببینش

منم شوهرم گرم مزاجه واقعا به مشکل خوردیم تازه من بهش نگفته بودم ک تاثیر قرصه یا این قرصا واسه چیهواس ...

بله برداشتم ولی من خیلی زود اعتماد نمی کنم و خودسرانه دارو مصرف نمی کنم منم دقیقا مثل شما به همسرم چیزی نگفتم  چون باهمسرم میرم دکتر نمی تونم پیش ایشون این مشکل رو مطرح بکنم البته خجالتم میکشم

بله برداشتم ولی من خیلی زود اعتماد نمی کنم و خودسرانه دارو مصرف نمی کنم منم دقیقا مثل شما به همسرم چ ...

خب دربارش تحقیق کن

یا ویزیت پزشک انلاین کن