2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم یبار بهم پیام دادگفت تو بابی آبرویی دنبال شوهرمیگشتی😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 64 پست
اره.بم پیام دادن چن وقت پیش تو با بی آبرویی دنبال شوهر میگشتی چون قبل ازدواج با برادرشون دوست بودم.م ...

جواب ندادی؟؟ میگفتی اگه دوست شدن بی ابروییه شمام با بی آبرویی دنبال شوهر میگشتین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرت دارم ازشون.ازشون بدم میاد چرا اینقد ادا در میارن؟

مثل مادرشوهرمن یکسره خا یه مالی شوهرم میکنه 

بخاطر اینک بکشن طرف خودشون به حرف خودشون باشه

باورت میشه خونه ی مارو اونا اومدن دیدن پسندیدن من اصلا خونمو ندیدم یعنی منتظره بهش بگن اینکارو بکن دوتا پاداره چارتام قرض میگیره

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

جواب ندادی؟؟ میگفتی اگه دوست شدن بی ابروییه شمام با بی آبرویی دنبال شوهر میگشتین .

جوابشو دادم.اخه این چ حرفیه کی اینو ب زن برادرش میگه.چرا اینقد فیلم بازی میکنن واسه شوهرم

مگه چن وقت پیش منو نشستن

۷۰درصد خانواده شوهر فقط،پسرشون رو میخوانشوهرت باید بتونه طوری رفتار کنه که حرفی به تو نزننلزومی هم ن ...

هیچوقت نتونست کاری کنه ب من حرف نزنن.

هرچی دلشون خاستن بهم گفتن.

چن وقت پیش مادر شوهرم بهم زنگ زد دودمانتو ب باد میدم اگ ی تار از موهای پسرم کم بشه .

با اون همه حرفی ک بهم زدن برم پیششون؟

نمیری پیششون.

میری مراسم خودتو به عنوان عروس نشون میدی میای.یعتی که عستید به عنوان همسر شوهرتون و بقیه باید بپذیرند  شما رو .چه دوست داشته باشند جه خیر 

مهم نیستن. و مهم نیست که چرا نیومدن. گور باباشون.

خیلی ناراحتم افتادم تو این خانواده

من تک فرزند بودم.کاش عجله نمیکردم

خیلی بهم حرف زدن الانم جلو شوهرم مظلوم نمایی میکنن