2777
2789
عنوان

وقتی یه زوج نمیخوان بچه دار شن چرا پدرشونو درمیارید😕

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 65 پست
عجبا.خانواده از دشمن بیشتر آسیب میزنه به ادم.راستی مشکل نازاییت چیه

ببین آسیب نیست 

اخه این دید شماست من میزارم به حساب دلسوزی 

خودم بیشتر از همتون درگیرم با این موضوع ۱۷ ساله ازدواج کردم 

اما نیتشون دلسوزی هست واقعا 

کامنت اولم گفتم از نظر اونا ما داریم خودمونو تو چاه میندازیم باید آگاهمون کنند 

شاید هم حرف اونا درست باشه من بعضی وقتها خودم هم شک میکنم به مسبرم 

عزیزم فقط به شما نمیگن که مثلا ما که یه بچه داریم چرا یکی دیگ نمیاری یا یکی دختر داره چرا یه پسر نمی ...

چرا انقدر دخالت میکنن

به حال اونا چه فرقی میکنه ما بچه بیاریم یا چی

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من در شرایط فعلی جامعه هرزوجی بگه بچه نمیخواییم رو از وسط کله اشون ماچ میکنم چرا چون عاقل و بال ...

مررررسیییییی کاش همه مثل تو باشعور بودن به جای دلسوز بودن

هردو مشکل آوریم من تنبلی شدید

تنبلی منم دارم

خیلیا دورم با تنبلی بچه دارشدن

اسم نازا رو خودت نزار

مشکل شوهرت چیه

حالا من در شرایط فعلی جامعه هرزوجی بگه بچه نمیخواییم رو از وسط کله اشون ماچ میکنم چرا چون عاقل و بال ...

منم دقیقا به خاطر همین مسیله بچه نمیارم 

به شوهرم گفتم بحث پولش هم نیست دو برابر خودم پول میدم اما هر کسی میگه بچه بیار تضمین بده دو سال شیرخشک برای بچه من تهیه میکنه ؟شیرخشک پیدا نمیشه اخه من با چه جراتی بچه بیارم 

بهم میگن وضعت خوبه بهانه ات چیه میگم پول دارم زیاد هم پول دارم تضمین میدی شیرخشک مناسب نوزاد برام بیاری ؟

تازه این حداقلش هست 

حالا زایمان تو بیمارستان یکطرف 

خشکسالی یکطرف هوای آلوده یکطرف دیگه 

ببین آسیب نیست اخه این دید شماست من میزارم به حساب دلسوزی خودم بیشتر از همتون درگیرم با این موضوع ۱۷ ...

اصلا میدونستی دلسوزی بیشتر از دشمنی آسیب میزنه به زندگیا

کلا خانواده های ایرانی همینطورا  الان من یه پسر دارم میگن کمه بچت خواهر برادر نداره تنهاس پشت نداره خلاصه از این حرفا دیگه

من که اصلا اهمیت نمیدم از اولم تصمیمم  به تک فرزندی بود

منم دقیقا به خاطر همین مسیله بچه نمیارم به شوهرم گفتم بحث پولش هم نیست دو برابر خودم پول میدم اما هر ...

دقیقا مشکل من همینه ک اصلاگیریم خودم پولدارم و وضع رابطم زندگیم عالیه

تو وضعیت ناپایداری هستیم که خودمون رو هواییم

خطر کم آبی قحطی جنگ کمبود منابع هرچی ک بگی

کلا خانواده های ایرانی همینطورا الان من یه پسر دارم میگن کمه بچت خواهر برادر نداره تنهاس پشت نداره ...

اره بابا هرکی خودش میدونه چیکار کنه تو زندگیش.

باورت میشه تو جنگ دوازده روزه انقدر استرس داشتم و حال وحیم خراب بود ک همش میگفتم یا خدا اگر تو این اوضاع باردار بودم چه بلایی سرم میومد

بابای من میگه شوهرت فردا بچه میخواد تو دیگه نمیتونی اون مرد هست میتونه بچه بیاره بعد میره سراغ بک زن ...

بابات از رو دلسوزی و واقعیت دنیا رو بهت میگه من خودم 16سال حرف خوردم نابودم کردن 

اره بابا هرکی خودش میدونه چیکار کنه تو زندگیش.باورت میشه تو جنگ دوازده روزه انقدر استرس داشتم و حال ...

هرکی بهت حرفی زد فقط در حدی که جوابشو داده باشی یه چیزی بهش بگو که ادامه نده 

اصلا هم ذهنتو درگیر نکن 

من الان یکی از خواهرام  خودشون نخواستن بچه دار بشن  اون یکی خودش دوست داشت دوتا داره من یکی دارم 

متاسفانه  نمیشه کاری کرد داریم تو این جماعت زندگی می‌کنیم دیگه

دقیقا مشکل من همینه ک اصلاگیریم خودم پولدارم و وضع رابطم زندگیم عالیهتو وضعیت ناپایداری هستیم که خود ...

از سفر برمیگردم میگن. خوب دیگه مسافرتت هم رفتی گشت هات رو هم زدی دیگه بهانه نداری بچه بیاری میگم اخه کدوم احمقی برای مسافرت رفتن و گشتن بچه نیاورده 

دلایل من فراتر از این حرفهاست آدم باید خیلی سطحی نگر باشه برای تفریح و سفر دو‌روزخ بچه نیاره شما فکر میکنید من میخوام راحت باشم و گردش کنم بچه نمیارم 

دقیقا همین درگیری ها من به شوهرم میگفتم اگر باردار بودم کجا قرار بود زایمان کنم ؟کدوم بیمارستان تو کدوم روستا یا شهرستان ؟

یا میگن تو پول داری بچه داری سخت نیست بچه  بیار کارگر و پرستار بگیر 

میگم خودم از همه زرنگ‌ترم دوتا بچه رو میتونم نگه دارم مگه برای سختی بچه داری هست که بچه نمیارم مگه بچه داری اصلا کاری داره همش لذت داره اما بچه است حیوون خونگی نیست که برای شیرینی و لذتش بیارم 

اخه میکن بچه بیار ببین چقدر شیرینه میکم خودم میدونم از شیرینی  و لذت بچه چیزی بالاتر نیست بحث من اینکه یک انسان رو دارم وارد این دنیا میکنم خودخواهیه که برای لذت خودم یک آدم رو بیارم 

بابات از رو دلسوزی و واقعیت دنیا رو بهت میگه من خودم 16سال حرف خوردم نابودم کردن

اره واقعا از روی دلسوزی هست خودم گفتم اولش

بخصوص اینکه وضع مالی شوهرم خیلی خوبه میکن فردا این مال و اموال قراره به کی برسه 

از سفر برمیگردم میگن. خوب دیگه مسافرتت هم رفتی گشت هات رو هم زدی دیگه بهانه نداری بچه بیاری میگم اخه ...

دمت گرم ک انقدر قوی و مقاومی.سخت ترین موقعیته ک پای ارزش هات اینجودی واسی و نخوای به خاطر خودخواهی یا کم اوردن جلو حرفا بچه دار شی

امیدوارم منم از پسش بربیام