2777
2789

من هم خانواده شوهرم پدرمو دراوردن

هم خانوادا خودم و فامیلام

مگه میشه انقدر آدم فوضول و نفهم باشه

که با تهدید و زور به یکی بگه بچه دار شو😑😐😕

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم قرار باشه بچه هم بیاره با این استرس ها بدتر بچه دار نمیشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
🤣🤣🤣 بنداز رو خندا و شوخی. بگو حالا که انقدر پیگیر هستی فکر کنم زیر ده میلیون کادو برام نیاری؟

اره باید بگم

بگو ال کن ببینم چیکار میکنی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه گوش در یکی دروازه...

برا منم زیاد پیش میاد 

به مادرشوهرم گفتم پسرت آمادگی روحی و مالی پدر شدن رو ندازه

به مامانم هم میگم تو منو به دنیا اوردی چه گلی به سر دنیا زدی که من یکی دیگه رو بدنیا بیارم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

میگم نمیخوام به کسیم زندگیم ربطی نداره شماها واسه من تصمیم گیرنده نیستین

کلی حرفها و جوابای منطقی پیدا کن همشو برو بهشون بگو یه روز کامل باهاشون صحبت کن یجوریم صحبت کن که خیلی قاطع و محکم باشه و بفهمن سر این قضیه ناراحتی و داری اذیت میشی

شوخي ميكني ديگه؟

چه شوخی

بابابزرگم مامانمو فرستاده گفته بهش بگو یا بچه میاره یا خودم میرم سراغش ادبش میکنم

میگم نمیخوام به کسیم زندگیم ربطی نداره شماها واسه من تصمیم گیرنده نیستینکلی حرفها و جوابای منطقی پید ...

اوووف مگه منطق سرشون میشه

مثل حیوانات فقط غریزه میفهمن کل برداشتشون از زندگی ازدواج کردن فوری و بچه دار شدن فوری و زرت و زرته 

یا بگو حالا چون شما گفتی چشم می رم تو کارش. ولی پوشک عوض کردن بچه ام با شما باید باشه! 🤣

باور میکنی هرچی میگم از رو نمیرن

بد نفهمن بد