2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گوش در یکی دروازه...برا منم زیاد پیش میاد به مادرشوهرم گفتم پسرت آمادگی روحی و مالی پدر شدن رو ند ...

واقعا چرا اینهمه دخالت میکنن تو ازدواج و بچه دار شدن بچه هاشون؟؟مگه زوریه؟نمیفهمن عذابمون میدن؟

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
چه شوخیبابابزرگم مامانمو فرستاده گفته بهش بگو یا بچه میاره یا خودم میرم سراغش ادبش میکنم

آ مادرت هم چه راه افتاده پیغام پسغام فرستادن به خاطر پدربزرگت!    راحت به مادرت بگو زشته درباره رختخواب ما هم اون بخواد تصمیم بگیره.  اگه به شوهرم بگم بدش میاد و یه دعوا راه می‌اندازه 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

يا خودم ميرم؟؟😂😂😂😂😂😂خدايا توبهخونواده بامزه اي داري

بامزه.کاش بامزه بودن

این حجم از نفهم بودن و عهد عتیق بودن واقعا وحشتناک غیرقابل تجمله

يا خودم ميرم؟؟😂😂😂😂😂😂خدايا توبهخونواده بامزه اي داري

همه اشونم به هم میان.  حالا پیرمرد یه حرفی زده چه مادره از خدا خواسته سریع آمده گفته!   

آ مادرت هم چه راه افتاده پیغام پسغام فرستادن به خاطر پدربزرگت! راحت به مادرت بگو زشته درباره رختخ ...

مامانم از اون بدتره.هی گیر میده چرا بچه نمیاری من نوه میخوام و مردم حرف درمیارن و کوفت و مرض

همه اشونم به هم میان. حالا پیرمرد یه حرفی زده چه مادره از خدا خواسته سریع آمده گفته!

دقیقا مامانمم از خداشه همچین حرفایی رو بزنه بهم خودش از همه بدتره

مادرشوهرمم عین اینا و پدرشوهر خواهرشوهرمم افتضاح تر ازینا

بامزه.کاش بامزه بودناین حجم از نفهم بودن و عهد عتیق بودن واقعا وحشتناک غیرقابل تجمله

خیلی سفت به مادرت بگو زشته از الان دارید تو زندگی من دخالت می کنید و هول میاندازید تو زندگی ام 

بگو شما همون برای زندگی خودتون تصمیم گرفتید بسه اگه شوهرم بفهمه بدش میاد می گه خانواده ات تو رو تو چیزهای دیگه هم پر می کنند

خوب نظر شوهرت مهمهخانواده ها تهدید میکنن؟!! خوب شوهرت چی میگه

شوهرم به شرایطمون نگاه میکنه خیلی اصراری نداره 

مامانم از اون بدتره.هی گیر میده چرا بچه نمیاری من نوه میخوام و مردم حرف درمیارن و کوفت و مرض

همین دیگه مادرت یه حرفی زده که پدربزرگت هم داغ کرده و این گفته