2777
2789
اگه نمیفهمن ول کن عصابتو خراب نکن اگه آمادگی نداری با شوهرت صحبت کن و بس

اصلا امادگی ندارم

پونصدتا مریضی دارم نمیدونم اول سراغ کدوم برم

شوهرم از من بدتر

شرایط زندگیمونم ک داغون 

من بچه بیارم این خانوادش اصلا بچمو به من نمیدن از الان شیپور تصاحب بچه رو هی میزنن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

40 سالمه 4 ساله ازدواج کردم 2 سالم هست رفتم سر خونه زندگیمبله تک عروسم والا منم دوست دارم بچه دار بش ...

حالا به عنوان کسی که این دوران و سن تجربه کرده بگم بدن ادم زمان و ساعت زیستی خودش داره صبر نمی کنه که ما طبق برنامه خودمون به اهدافمون برسیم بعد بریم سراغ بچه دار شدن. 

الان همسایه امون ۴۰ سالگی یائسه گی زودرس شده 

یکی از دوستام بعد یک سال و نیم اقدام باردار شده 

خودم اولیم بارداری ام سقط شد 

یه دوست دیگه ام چند ساله باردار نمی شه دکتر گفته تخمک هات صفر شده 

همه این احتمالات رو هم در نظر بگیر 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

متاسفانه از الان خودتو اماده کن احتمالش هس دست به دست هم میدن که دخترمون که بچه دار نمیشه برا پسرتون ...

اره بابا بعید نیست ازشون

اخه من یه خواهرشوهرم دارم ک بچش نشده و الان به من میگن باید بچه بیاری مردم اسم نازا رو خانوادمون گذاشتن

خوب کردی و الانم خوب میکنی ک به شرایطت نگاه میکنیآدمایی که درباره ازدواج و بچه دار شدن سخت گیرن و شر ...

مامانم که بدتر از مادرشوهرمه تا سرمو می بینه شروع میکنه بچه دار شدنم سنی داره بچه دار نمیشی طلاقت میدن، روت اسم میذارن، میرن برا شوهرت زن میگیرن و فلان....

خواهرشوهرم هم مثلا یکی 30 سالشه بچه میاره میگه چطور تونسته بچه بیاره 30 سالشه دیگه حوصله ای برا بچه نداره قشنگ معلومه برا من که 40 سالمه داره تیکه میندازه

مادرشوهرم هم رو خودم چیزی نمیگه ولی به همسرم میگه...

حالا من و همسرم حتی تا الان در این مورد حرف نزدیم چه برسد تصمیم به بچه دار شدن بگیریم

از 6 صبح تا 6 عصر بیرونیم و سر کاریم تو یه خونه 70 متری داریم زندگی می کنیم، محل کارمون شرایط اقتصادیش اونقدر داغونه چند ماه یه بار حقوقامون عقب می افته، رساله ام الان 6 ماهه وقت نکردم برم سمتش همونطور پا در هوا مونده و وضع مملکت و .... هم دیگه نگم

با چه امیدی بچه بیارم؟! 

اینو نمیتونم به کسی بفهمونم.... 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

حالا به عنوان کسی که این دوران و سن تجربه کرده بگم بدن ادم زمان و ساعت زیستی خودش داره صبر نمی کنه ک ...

میدونم عزیزم

والا دغدغه من بیشتر از همه هست در این مورد

3 سال واژینیسموس بودم تا برم دنبال تراپی و درمان و ... پدرم درومد

الانم با توجه به سنم کارهای کنترل و پزشکی و ... رو انجام میدم که اقدام کنم برا بارداری با آی وی اف و دوقلو زایی 

اطرافیانم نمیدونم چرا فکر میکنن سرم تو برفه مدام بهم یادآوری میکنن... والا دغدغه من از همشون زیاده ولی نمیدونم چرا کاسه داغتر از آش میشن

دلسوزی هم باید با اصول خودش باشه

هر بار تحقیر و تخریب من دردی از من دوا نمیکنه جز اینکه یه درد به دردهام اضافه میکنه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اره بابا بعید نیست ازشوناخه من یه خواهرشوهرم دارم ک بچش نشده و الان به من میگن باید بچه بیاری مردم ا ...

یاخدا عجب ادمایی هستنا.. بگو ر... دهن مردم که سرشون توی کو... ه ... اینا ادب سرشون نمیشه ببخشید لاید مثل خودشون باشی تا تموم کنن...  آخه مردم کین دقیقا؟؟؟ میگفتی اصلا مرده و زنده مون به مردم مهمه که زندگیمون مهم باشه؟؟ مردم اصلا کتفتشونم نیس اونقد مشکل دارن که بفکره زندگیه خودشونن. باور کن مردم همون خودشونن وگرنه مردم چیکار داره چی بچه دار شده کی بچه بدنیا نیاورده.. راستی یه اشتباهیم کردی که بچه نخواستنو به سر خودت انداختی میتونستی بگی شوهرم نمیخاد یا میگه هرکی بچه میخاد پس بیاد معر و امضا کنه هزینه پوشک و شیرخشکشم بده تا ما اقدام کنیم اگه در هزینه دخالتی نمیکنن در رختخوابمونم دخالت نکنن

عزیزم شما سنت داره میره بالا ممکنه تو خطر بیفتی واسه بچه دار شدنزودتر اقدام کن

بله درد منم همینه که خودم میدونم و دنبالش هستم

ولی خیلی بی انصافی هست اینطور تا خصوصی ترین مسائل زندگیم نظر میدن

بچه که نیستم دغدغه من بیشتر از همه هست

نباید تا این حد به زندگی خصوصی من کار داشته باشن

شاید پول نداریم

شاید نازام

شاید رابطه ای نداریم اصلا.... 

بله درد منم همینه که خودم میدونم و دنبالش هستمولی خیلی بی انصافی هست اینطور تا خصوصی ترین مسائل زندگ ...

میدونم قربونت برم

من خودمم متنفرم از این اینکه به یک خانم در مورد این مسائل خصوصیش  نظر بدم و بخوام سوالی بپرسم ازش

ولی چون اینجا کسی ، کسی رو نمیشناسه 

و همه کاربرا در مورد مسائل زندگیشون با بقیه درد دل میکنن

گفتم بهت بگم با توجه به سنت ، اگه تا حالا اقدام نکردی ...

از الان به بعد دیگه بکن  و به فکرش باش

اگه هم کلا دوست نداری بچه دار بشی که اون بحثش جداست !

(( ولی بازم میگم ؛ تو فضای واقعی  و رو  در رویِ یک زن ‌... در مورد این مسائل خصوصیش نظر ندادن و سوال پرسیدن واقعا کار چیپیه ))

میدونم قربونت برممن خودمم متنفرم از این اینکه به یک خانم در مورد این مسائل خصوصیش نظر بدم و بخوام س ...

چرا دوست نداشته باشم

عقل الانم رو داشتم قبل 30 سالگی ازدواج می کردم  و زود هم بچه دار میشد

من ازونایی هستم که سودای مستقل شدن داشتم و تا 35 سالگی دنبال درس و کار بودم و فکر میکردم ازدواج باید یک شرایط خاص و رویایی باشه

الان می بینم من و امثال من خودمون رو مرد زندگی می دونستیم که اونقدر برای مسائل پیش پا افتاده زحمت کشیدیم

بدبختی دچار واژینیسموس بودم تا مداوا بشم 3 سال زمان برد

تازه چند ماهه جدی دارم بهش فکر می کنم و سرم پر از فکر و دغدغه هست که میتونم از پسش بر بیام یا نه...

ولی اطرافیان واقعا با حرفاشون آزارم می دن

مامانم 18 سالگش بود منو به دنیا آورده، زن عموم 40 سالگی ازدواج کرده و 42 سالگی بچه ش رو بدنیا آورده

الان دختر عموم 18 سالشه و خودش یه بچه 1 ساله داره... یعنی زن عموم نوه داره هنوز مامان من نوه دار نشده... 

سن یه عدد هست و زندگی اونجوری که ما تصور میکنیم پیش نمیره.... دوست دارم اینو اطرافیانم بفهمن که نمی فهمن

همون زن عموم تا سرم رو می بینه شروع میکنه غر زدن... حوصلهه بحث باهاش ندارم که چرا خودت 42 بچه دار شدی....

چون 4 ساله بچه دار نشدم فکر میکنن نازا هستم نمیدونم چرا باید براشون توضیح بدم دردم چی بوده تو این 4 سال...

میدونم عزیزموالا دغدغه من بیشتر از همه هست در این مورد3 سال واژینیسموس بودم تا برم دنبال تراپی و درم ...

من یه آدم غریبه ام قصدی برای تحقیر و یا تحت فشار گذاشتنت ندارم فقط به عنوان کسی که این سن گذرونده و این مشکلات تجربه کرده بوده نظرم برات نوشتم 

به دوران ما هم انقدر مشکلات بود که من به خاطرش ۷ سال بچه دار شدن عقب انداختم مشکلات مالی خودمون دعوا و جنگ و آخرش هم طلاق جاری ام بحث برجام و تحریم ها و تورم اون زمان تو مملکت  (زمان روحانی دلار ۲۰ برابر افزایش قیمت داشت) ...  بعد یه روز رسیدم به اینکه این مشکلات هیچ وقت تمومی نداره و هر بار یه مشکل بزرگتر میاد سر راه ادم! بچه دار شدن واقعا از اون کارهایی هست که باید دل بزنی به دریا و انجامش بدی و گره نزنی به سیاست و ادم های اطرافت.

تا بچه ام به دنیا آمد یکی از  اقوام درجه یک شوهرم سرطان گرفت و چند سال درگیرش بودن و شوهرم و خانواده اش تا چند سال اصلا حال طبیعی نداشتن.  یعنی اگه اقدام نمی کردم ۳ سال دیگه هم بهش اضافه می شد.

الان که سالها از اون روزها گذشته حس می کنم برجام چی بود که بچه دار شدن بهش گره زده بودم.  زندگی برادرشوهر و طلاقش چه ربطی به ما داشت هر روز راه میافتادیم اونجا؟ مشکل مالی بالاخره طی می شد! 

می دونی وقتی بچه بیاری مشکلات دیگه می شه الویت های کوچیکتر.  حتی بقیه از زندگیت کنارتر می رن تا جا برای بچه باشه!  

برای پایان نامه ام هم چند جلسه رفتم مشاوره و قرص جین سینگ مصرف کردم و تونستم چند ماهه جمعش کنم! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

باز خوبه فقط حرفه

من ۱۷سالگی ازدواج کردم مادرم گف زوده برا بچه

مادرشوهرم ۵ روز بعد عروسی تاکسی گرفت اومد خونم دنبالم منو برد دکتر گف یکاری کنین زودتر بچه دار بشه من نوه میخوام

😐 آخرشم گف خودتون خواستین مگ کسی مجبورتون کرد

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
باز خوبه فقط حرفهمن ۱۷سالگی ازدواج کردم مادرم گف زوده برا بچهمادرشوهرم ۵ روز بعد عروسی تاکسی گرفت او ...

جمله من نوه میخوام ته خودخواهی و خارصگیه نظرم😐😐