2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبیر هستم من

کلاس خصوصی بر میدارم کل روز درگیرم

اما روزهایی که بر نمیدارم، ساعت ۱۴ و یا زودتر میام خونه و کل روز بیکارم

فقط گاهی پیام های بچه ها رو جواب میدم ( رفع اشکال درسی)

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

دبیر هستم منکلاس خصوصی بر میدارم کل روز درگیرماما روزهایی که بر نمیدارم، ساعت ۱۴ و یا زودتر میام خون ...

ممنون عزیزم پاسخ دادین

هرروز سرکار میرین یا فقط ۳روز تو هفته؟

ممنون عزیزم پاسخ دادینهرروز سرکار میرین یا فقط ۳روز تو هفته؟

خواهش میکنم

من هر روز میرم

چون مدرسه خیلی دولتی هم درس میدم

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

دبیر هستم منکلاس خصوصی بر میدارم کل روز درگیرماما روزهایی که بر نمیدارم، ساعت ۱۴ و یا زودتر میام خون ...

ی خانمی تو ی تاپیکم گفت مدام طرح درس جدید میدن و کار زیاد رو دوشش هست هرروز

خواهش میکنممن هر روز میرمچون مدرسه خیلی دولتی هم درس میدم

من ۳۹سالمه چندساله میخوام کنکور تجربی شرکت کنم درسم خوبه ۴سال پیش خوندم وسطش درگیر طلاقم شدم تمرکزم از بین رفت افسرده شدم

الان میخوام شروع کنم ولی بخاطر سنم نمیخوام شهر دور دولتی بیفتم رتبه شهر خودم مشهد تا ۶۰۰ هست بعدش پردیس تا ۱۲۰۰

ینی باید همین حدود رتبه بیارم

بنظرتون امسال دبیری شرکت کنم (دبیری هنر میتونم شرکت کنم با لیسانسم)بعدا کنکور تجربی ک بتونم شهریه پردیس یا آزاد بدم شهرستان نرم

یا راه غیرمنطقی هست و وقتم پر میشه دیگ قبول نمیشم؟

نه من که کارم راحته

هر سال جزوه دبیرهای انلاین مثل کرمی و حیدری رو بررسی میکنم و طبق همون روش های جدید، به بچه ها اموزش میدم

کلا سر کلاس با بچه ها خیلی مهربونم براشون اهنگ میذارم خوراکی هم راحت میخورن

به همین خاطر خسته نمیشن و درسم رو جلو میبرم

اخر هفته هم امتحان میگیرم نمره هاشون عالیه

کلا سخت نمیگیرم به خودم ولی با این حال بچه هام خوبن

من ۳۹سالمه چندساله میخوام کنکور تجربی شرکت کنم درسم خوبه ۴سال پیش خوندم وسطش درگیر طلاقم شدم تمرکزم ...

راستش غیر منطقیه یکم. فقط روی یک هدف کار کنید

چون سن که بره بالاتر حوصله ندارید

خودم ۳۶سالمه و خسته شدم الان

متوجه نشدم، دبیری مشهد رتبه تا ۶۰۰ میخواد؟

تو همکاراتون کسی بوده کنکور تجربی بده و رتبه خوبی بیاره درحد هزار یا دوسه هزار

بله

همکار اقا دارم ۳۸سالشه و ریاضی تدریس میکنه. رشته داتشگاهش ریاضیه اما انقدر حرفه ایه که مدارس تیزهوشان ازش استفاده میکنه

کنکور شرکت کرد دندون پزشکی اورد.. ۲ترم خوند اما ادامه نداد و مجدد همون ریاضی تدریس کرد

چون خیلی معروفه درامد بالایی داره، همیشه میگه دبیری راحته تایمم در اختیار خودمه شغل سالمیه